Employer branding cases - Teknologisk Institut

Teknologisk Institut fik styrket deres image

Teknologisk Institut ville gøre op med et ”traditionelt” image og i stedet vise deres sande side som en banebrydende frontrunner inden for forskning og teknologi. Derfor var en video en oplagt måde at sætte lidt mere kulør på deres brand.

Udfordring

Teknologisk Institut ville gerne arbejde med deres image. Det var vigtigt for dem at vise, at de arbejder med alle de nyeste teknologier og hjælper store, danske virksomheder med at fremme deres udvikling gennem test og forskning.

"Vi har kunnet bruge videoerne på tværs af platforme og sociale medier, hvor de har haft et rigtig godt liv. Flere af vores afdelinger har nu efterspurgt at få deres egen."

Therese Oriat – HR-konsulent.

Løsning

Vi har produceret 2 employer branding-videoer, der ikke bare viser Teknologisk Institut som virksomhed, men som en arbejdsplads, hvor man kan få arbejde, passion og fritid til at gå op i en højere enhed.

Begge videoer viser medarbejderambassadørernes hverdag, hvor der er fokus på deres fagligheder, samtidig med at man kan se, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Som kandidat oplever man tydeligt, at man kan være med til at udvikle et fagområde sammen med virksomheder, så ens arbejde kommer ud at leve.

I den ene video følger vi Katja i en kombination af arbejde og fritid for at vise, hvordan de to kan spille sammen og danne grobund for et meningsfyldt arbejde.

Den anden video portrætterer et helt team i forskellige situationer, og hvordan de forskellige personligheder supplerer hinanden til gavn for Teknologisk Instituts medarbejdere og kunder.

Video

Employer branding-video

Skal vi booste dit employer brand?

Kontakt os her

Du kan også ringe til os på 38 32 33 55, eller skrive en mail til salg@jobindex.dk.

Lad os booste jeres employer brand