Employer branding cases - CRH

CRH Concrete – employer branding-video løftede kendskabet

CRH oplevede, at alt for få kendte til deres attraktive arbejdsplads. Med en veldrejet employer branding-video fik CRH løftet kendskabet til deres virksomhed – og skabt et godt indtryk blandt kandidaterne.

Udfordring

Selvom CRH er Danmarks førende leverandør af råhuse i beton, er de oppe at konkurrere med de store spillere i byggebranchen.

Med base i bl.a. Brørup i Jylland oplevede de udfordringer med at rekruttere især yngre ingeniører og arkitekter, som ofte blev snuppet af deres konkurrenter, der var mere kendte og lå i de større byer.

”Vi har altid vores nye karrierevideo med, når vi er på messer – den giver kandidaterne et rigtig godt indblik i, hvordan det er at arbejde hos os.”

Claus Knudsen, Group HR Manager hos CRH Concrete

Løsning

CRH tog kontakt til os for at sætte gang i en videoproduktion, hvor vi stod for konceptudviklingen.

Sammen besluttede vi at lave en ”day-in-a-life” video, der var skræddersyet til deres målgruppe. Vi fulgte en projekttekniker og viste hans hverdag i CRH – og samtidig kom vi ind på fordelene ved at arbejde i en mindre virksomhed som CRH: plads til fordybelse og mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver. Noget, der kan være sværere i større virksomheder.

Employer branding-videoen var med til at løfte kendskabet til CRH. For den blev drønpopulær.

Skal vi booste dit employer brand?

Kontakt os her

Du kan også ringe til os på 38 32 33 55, eller skrive en mail til salg@jobindex.dk.

Lad os booste jeres employer brand