Employer branding cases - Nykredit

Nykredit styrker fokus på graduates

Nykredit skulle ud at finde nogle dygtige graduates, som kunne se sig selv som i en fast stilling med et skræddersyet udviklingsforløb. I tæt samarbejde udarbejdede vi en employer branding video for at skabe blikfang og styrke rekrutteringen af de forskellige typer graduates.

Udfordring

Nykredit oplevede, at der var større konkurrence, når det kom til graduate-stillinger. De unge, som er ved at færdiggøre deres uddannelse, har simpelthen flere tilbud at vælge imellem, da flere og flere virksomheder i dag laver graduate-forløb.

Nykredit ville især gerne tiltrække graduates inden for finans og IT, ligesom de også gerne ville tiltrække flere kvinder.

Løsning

Vi lavede en employer branding-video til den målgruppe af unge, der var ved at afslutte en relevant uddannelse, eller som havde afsluttet deres uddannelse inden for det seneste år. Videoen skulle deles på de rette platforme – med omtanke for, at der er lav attention span, og at videoerne tit ses uden lyd. På den måde kunne vi fange de unges opmærksomhed – om de var i metroen eller i læsesalen – og få dem til at drømme sig væk til en lovende karriere hos Nykredit.

De unge skulle se noget, de kunne spejle sig i. Det skulle være realistisk, og stil og tone var upbeat, let og imødekommende med hurtige klip, der underbyggede teksten i billedet. Desuden gik vi væk fra det corporate look og slog i stedet på purpose for de unge – et grønnere Danmark, bæredygtighed, og at Nykredit understøtter det finansielle samfundsansvar.

Skal vi booste dit employer brand?

Kontakt os her

Du kan også ringe til os på 38 32 33 55, eller skrive en mail til salg@jobindex.dk.

Lad os booste jeres employer brand