Dansk Retursystem A/S

Job & karriere

Drømmer du om at arbejde med grøn omstilling og har du lyst til at give et nap med, så vi kan blive verdens bedste pantsystem?

I mere end 20 år har Dansk Retursystem hjulpet panterne med at få genanvendt deres tomme flasker og dåser, så de kan blive til nye. I Danmark har vi en af verdens højeste returprocenter på pant. Det betyder blandt andet, at ressourcerne bliver bedre udnyttet, og at flasker og dåser ikke ender i naturen.

Vi er 460 medarbejdere. Nogle af os arbejder for, at mere end 5 mio. flasker og dåser hver dag kommer ind på vores to fabrikker og bliver genanvendt. Nogle andre, der på anden vis understøtter, at det skal være nemt at pante. Vi sætter pris på at gøre en forskel for miljøet og klimaet og tager vores samfundsansvar alvorligt. Også ved at være en mangfoldig arbejdsplads med forskellige nationaliteter og med respekt for den enkeltes ressourcer og behov.

Konceptet bag pant- og retursystemet udvikles fortsat i et tæt samspil med interessenterne og med et skarpt fokus på innovative, miljørigtige og omkostningseffektive løsninger.

Bliv en del af verdens bedste pantsystem

I Dansk Retursystem er vi alle med til at gøre en forskel for klima og miljø. Vi henter og sorterer tomme flasker og dåser med pant og sørger for, at de bliver genanvendt til nye. Og vi arbejder hver dag på at mindske vores CO2-aftryk.

Vi er en virksomhed med fokus på et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor du altid kan få hjælp af dine kollegaer. Vi har respekt for hinanden og vi vil gerne have det sjovt.

Vi har en stærk og mangfoldig kultur. Vores medarbejdere er vant til at tage ansvar og finde løsninger, så du får både indflydelse og frihed i jobbet. Samtidig er der plads til forskellighed. I 2023 vandt vi en pris som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion, så vi gør, hvad vi siger.

Kunne du tænke dig at blive en del af temaet? Se hvilke ledige stillinger vi har. Det er også muligt at søge uopfordret.

Job som chauffør

Jobbet som lastbilchauffør ved Dansk Retursystem er blandt andet lig med gode kollegaer, faste arbejdstider, grøn kørsel og en god personaleforening. Læs mere

Job i vores produktion

I produktionen har vi mange forskellige arbejdsopgaver, bl.a. betjening af optællingsmaskiner og komprimeringsanlæg, tømning og læsning af trailer og kvalitetssikring. Læs mere

Job i administrative funktioner

I administrationen arbejder vi hver dag for at gøre en forskel for klimaet og miljøet, og det gør vi sammen. Læs mere

Praktikanter, elever mm.

Er du nysgerrige på praktik eller elevpladser i Dansk Retursystem, så kan du læse mere her. Læs mere