NEXT Uddannelse København

Save
NEXT Uddannelse København Ny underviser til NEXT 10. klasse

NEXT Uddannelse København, Ishøj

Vil du være en del af et ambitiøst undervisningsmiljø, hvor visionen er at gøre NEXT til det bedste sted at være og lære for mange forskellige mennesker, mange forskellige steder?

Vores 10. klasse i Ishøj har fået vokseværk over sommeren, og derfor søger vi nu en dansk- og engelsklærer til vores nye elever.

Vi gør meget ud af ikke at ligne den folkeskole, som eleverne kommer fra. Vores slogan er "efterskole uden overnatning", og det gør vi en dyd ud af at leve op til.

Vi arbejder med at løfte eleverne fagligt og socialt. Det gør vi gennem professionelt relationsarbejde med aktiviteter efter skoletid, tematimer, Lifeskills og kreative profilfag.

Save
NEXT Uddannelse København Faglærere til NEXT Byg, sikkerhed og og service

NEXT Uddannelse København, Glostrup

NEXT Byg, sikkerhed og service søger to kompetente og engagerede faglærere til hhv. struktør- og brolægger-uddannelsen samt til erhvervsuddannelsen og efteruddannelse inden for ejendomsservice.

Du bliver en del af NEXT Byg, sikkerhed og service, og vi tilbyder et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling.

Som faglærer på struktør- og brolægger-uddannelsen, skal du varetage den praktiske og teoretiske undervisning på uddannelsen.

Som faglærer inden for ejendomsservice skal du have interesse i at specialisere dig inden for dele af branchens specialer. Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på ejendomsserviceteknikeruddannelserne både på grundforløb og hovedforløb, samt vores AMU-uddannelser.

Save
NEXT Uddannelse København Relationsstærk og energisk controller

NEXT Uddannelse København, Valby

Interesserer du dig for uddannelsesområdet? Og kan du lide både at arbejde med tal og med mennesker?

Vi søger lige nu en controller, som skal indgå i budgetteamet på NEXT.

Du bliver en del af et centralt placeret og dedikeret team på tre personer. Teamet har ansvaret for at udarbejde skolens samlede budget samt den løbende opfølgning. Derudover er det vores opgave at sikre, at skolens økonomistyring lever op til NEXT’ høje ambitionsniveau ift. god og bæredygtig skoledrift.

Dine arbejdsopgaver bliver helt konkret at:

  • facilitere udarbejdelsen af budgettet for NEXT og den månedlige budgetopfølgning i tæt samarbejde med de pædagogiske områder
  • yde rådgivning til skolens chefer og øvrige budgetansvarlige ift. god økonomistyring
  • udarbejde økonomiske analyser med udgiftsvurdering af diverse tiltag mv.
Save
NEXT Uddannelse København To nye undervisere til Vestskoven Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Albertslund

NEXT Vestskoven Gymnasium søger lige nu to undervisere: en med fagkombinationen spansk og engelsk og en til undervisning af tre hold på design & arkitektur c.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt.

Vi søger en profil, som

  • har en relevant kandidatuddannelse og gerne erhvervserfaring
  • kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet
  • har kompetence og lyst til at undervise tværfagligt, projektorganiseret og digitalt i perioder
Save
NEXT Uddannelse København Skriftligt stærk studentermedhjælper til NEXT Kommunikation & Markedsføring

NEXT Uddannelse København, Valby

Brænder du for kommunikation? Kan du lide at skrive? Og vil du være med til at sætte fokus på uddannelser gennem skarp, målrettet og vedkommende kommunikation? Så skynd dig at sende en ansøgning.

NEXTs Kommunikationsafdeling er en ambitiøs enhed. Vi arbejder for at rekruttere og engagere de uddannelsessøgende med oplysende informations- og markedsføringsarbejde. Vi har ansvaret for at sætte NEXT og vores uddannelser på landkortet med offensivt pressearbejde. Og endelig står vi for at binde organisationen sammen med skarp intern kommunikation.

Vi er en afdeling på ni medarbejdere, som arbejder på tværs af discipliner, platforme og uddannelsesområder. Det betyder, at du har mod på sætte dig ind i mange områder og arbejde med mange forskellige interessenter.

Save
NEXT Uddannelse København Er du vores nye snedkerfaglærer til EUD (EUX) hovedforløb?

NEXT Uddannelse København, Nørrebro og Rødovre

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi søger lige nu en faglærer til snedkeruddannelsen.

Snedkerafdelingen ligger både på Nørrebro og i Rødovre. Vi er en afdeling med 20 medarbejdere, hvor afdelingen på Nørrebro har grundforløb, og afdelingen på Rødovre har hovedforløb. Det gælder både EUD og EUX.

Du skal i samarbejde med dit team undervise, planlægge og koordinere samt udvikle uddannelsen. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Vores dagligdag er meget afvekslende, og du vil berøre alle dele af snedkerfaget som underviser.