NEXT Uddannelse København

Gem
NEXT Uddannelse København Værkstedsassistent

NEXT Uddannelse København, Glostrup

Vi søger lige nu en værkstedassistent til vores skole i Glostrup.

Du har en faglig håndværksmæssig uddannelse. Du vil være i et uddannelses-/skolemiljø, hvor eleven/kursisten er i centrum. Vi søger derfor en rummelig person, som trives i et miljø med mange forskellige unge og voksne mennesker.

Dine opgaver vil bl.a. være

  • affaldshåndtering af byggematerialer
  • materialeaflæsning og lagerhåndtering
  • indkøb og bestilling af materialer og udstyr
  • fakturahåndtering og kontering.
Gem
NEXT Uddannelse København Udviklingsorienteret systemkonsulent med fokus på CRM

NEXT Uddannelse København, Ishøj

Har du lyst til at være en af drivkræfterne i skolens professionalisering af arbejdet med lead-opsamling, kampagner og udsendelse af nyhedsbreve? Trives du i en koordinerende og proaktiv jobfunktion, hvor et tæt samarbejde med skolens interessenter er en afgørende succesfaktor? Har du et godt overblik og en god systemforståelse? Så er det måske lige dig, vi leder efter.

Som systemkonsulent bliver du en del af et administrationsfagligt miljø med mange forskelligartede opgaver. Du bliver en vigtig del af det samlede arbejdsfællesskab.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • udarbejde skabeloner og etablering af automatiserede e-mail flows
  • koordinere samt opsætte udsendelser af kampagner og nyhedsbreve
  • foretage analyser af data og være med til at kvalitetssikre disse
Gem
NEXT Uddannelse København Er du vores nye tømrerfaglærer til EUD grundforløb?

NEXT Uddannelse København, Glostrup

Vi søger lige nu 2 faglærere til vores tømreruddannelse.

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse – også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Du er en kompetent og engageret tømrer, som brænder for dit fag og samtidig ønsker at gøre unge mennesker til dygtige tømrere gennem god undervisning. Du skal i samarbejde med dit team undervise, planlægge, koordinere samt udvikle uddannelsen. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Vores dagligdag er meget afvekslende, og du vil berøre alle dele af tømrerfaget som underviser.

Gem
NEXT Uddannelse København Underviser med kendskab til procesindustrien

NEXT Uddannelse København, København NV

På NEXT Industri samarbejder vi om at få vores elever gjort klar til uddannelsen, som procesoperatør. Vi har sat os som mål at bistå alle med at komme igennem uddannelsens første skridt på vejen. Det kræver imidlertid, at vi arbejder intensivt med at forberede til uddannelsen på mange planer, og vi søger en kollega, der kan hjælpe vores elever med at få en god start på uddannelsen.

Deler du disse værdier og ambitioner, og vil du være med til at bidrage til de unges udviklingsrejse? Så kan du blive vores nye kollega og kompetente støtte for vores elever.

Vi tilbyder et alsidigt job i en ambitiøs organisation. Du bliver en del af procesoperatørteamet, som består af 7 undervisere og en uddannelsesleder. Vi arbejder målrettet med øget gennemførsel for alle elever og høj kvalitet i undervisningen.