Canon Danmark

Canon Danmark A/S ejes af Canon Europe, som er datterselskab i den japanske koncern Canon Inc., som er verdensførende inden for imaging-løsninger til virksomheder og private. Canon Danmark har ca. 250 medarbejdere på vores kontorer i Søborg og Vejle.

Canons primære forretningsområder i Danmark er: Business Imaging (udvikling af produkter, løsninger og services til kontorer og professionelle printvirksomheder), Production Printing (storformat og kommercielle trykkerier og business services), Consumer Imaging (foto, video, printere, scannere, fax-maskiner og multifunktionelle enheder) og Professional Imaging (foto og video til professionelle fotografer), projektorer, efterbehandling, netværkskameraer og broadcast-løsninger.

Canon Danmarks mission er at ”levere imaging med indsigt og fremtid” og vores vision er at ”Vi vil være markedets foretrukne imaging-partner gennem den bedste rådgivning om produkter og optimale løsninger”.

Canons virksomhedsfilosofi er Kyosei – ”at leve og arbejde sammen for det fælles bedste”. Du kan i videoen længere nede på vores profil se, hvordan Kyosei lever i vores arbejdsdag. I Europa, Mellemøsten og Afrika stræber Canon Europa efter en bæredygtig udvikling af sin forretning med fokus på at reducere sin egen påvirkning af miljøet og ved at hjælpe sine kunder til at mindske deres, når de bruger Canons produkter, løsninger og services. Canon har opnået en global ISO 14001-godkendelse, hvilket demonstrerer en miljøledelsesstandard i verdensklasse.

Canon har igennem 80 år leveret innovative og nyskabende imaging-løsninger til kunder i hele verden. I Danmark gør vi en forskel for vores kunder gennem den bedste rådgivning om fysiske og digitale dokumenter og alle områder inden for fotografi. Med en innovativ tilgang og stor markedsindsigt optimerer vi vores kunders arbejdsgange og sikrer, at de kan handle med stor agilitet og effektivitet, både nu og i fremtiden. Vi har stor respekt for miljø og samfund, og lægger vægt på at leve og arbejde sammen til fælles bedste.

I det aktuelle forretningsmæssige klima er den konkurrencemæssige situation og mængden af forandringer mere udfordrende end nogensinde. Canon har erfaringen og medarbejderne, som kan hjælpe vores samarbejdspartnere godt igennem de nødvendige forandringer. Vi kan redefinere den måde, vores samarbejdspartnere arbejder på og dermed de resultater, de kan opnå – gennem en visionær tankegang, ekspert rådgivning og innovative teknologier. Se mere på canon.dk.


Karriere hos
Canon Danmark A/S

Canon Danmark A/S er en virksomhed i konstant udvikling. Canon er en arbejdsplads præget af kompetence, erfaring og udvikling.

I Canon ønsker vi at støtte din karriere bedst muligt. Det forventes, at du samtidig selv tager ansvar for din egen udvikling og performance. Målet er, at dine karriereønsker opfyldes, samtidig med at vores ambition om at være førende i markedet og levere værdier for kunden realiseres – både på kort og langt sigt.

Læs mere om vores arbejdsplads her og læs om vores medarbejderes beskrivelse af, hvordan det er at arbejde hos Canon.