Canon Danmark

Et fællesskab, hvor innovation, personlig udvikling og sammenhold blomstrer

Canon Danmark er en del af Canon Inc., som blev grundlagt i Japan i 1937. Vi har gennem mere end 80 år leveret innovative og nyskabende imaging-løsninger til kunder i hele verden. Vi er i dag en global virksomhed, som er dedikeret til at hjælpe folk med at gentænke og flytte grænserne for, hvad der er muligt gennem billedbehandling.

I Danmark gør vores ca. 220 medarbejdere, fordelt på vores kontorer i Søborg og Vejle, en forskel for vores kunder gennem bedre rådgivning om fysiske og digitale dokumenter, herunder kopi/print og dokumenthåndtering, samt alle områder inden for fotografi, herunder digitale kameraer, hjemmeprint, broadcast samt optiske og visuelle løsninger.

Vores kultur er baseret på den japanske Kyosei-filosofi

Kyosei er et japansk princip om at leve og arbejde for det fælles bedste. Denne filosofi understøtter vores engagement i at fremme en harmonisk kultur og skabe et positivt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor hver enkelt kan trives, vokse og bidrage til vores fælles mål. Mangfoldighed og inklusion er hjørnestenene i vores virksomhedskultur, og vi er dedikerede til at fremme et miljø, hvor alle stemmer bliver hørt, respekteret og værdsat.

Det fælles bedste handler også om, hvordan vi som virksomhed relaterer til omverdenen. Både globalt og lokalt stræber vi efter en bæredygtig udvikling af vores forretning med fokus på at reducere vores egen påvirkning af miljøet - og hjælpe vores kunder med at minimere deres, når de bruger vores produkter, løsninger og tjenester. Vi er derfor stolte af at have opnået en global ISO 14001-akkreditering, der viser miljøstandarder i verdensklasse.

Sammen om succes: Fællesskab, anerkendelse og udvikling

Som et team af holdspillere anerkender vi, at vores succes er drevet af de talenter, vi bringer sammen. Vi værdsætter samarbejde og udveksling af ideer, ligesom vi tilbyder et væld af muligheder for personlig og professionel udvikling, så vi sammen kan opnå fantastiske resultater.

Vi tilbyder e-learning, efteruddannelse og kurser, og vi udarbejder hvert år individuelle udviklingsplaner, hvor du sammen med din leder kan sætte retningen for, hvad du gerne vil prøve kræfter med i fremtiden.

Vi fejrer både de ekstraordinære indsatser, lærer af hinandens fejl og uddeler den årlige Canon Star Award til en kollega, som fx har været ekstra nysgerrig, innovativ, omsorgsfuld, støttende eller åbensindet.

Derfor bliver du mødt af en arbejdsplads præget af kompetence, erfaring og udvikling – sideløbende med den respekt, åbenhed og anerkendelse, som er kernen i vores virksomhedsfilosofi.

Og så har vi fleksible arbejdsforhold og alle de gode personalegoder som bl.a. kantineordning, årlig Kick-off og andre firma-events, fitnesscenter, vaccination, bloddonation, massage, frisør, og rabatordninger.