SIMAC

Bliv en del af SIMAC – Danmarks førende maritime uddannelsesinstitution

Som Danmarks førende maritime uddannelsesinstitution har vi en stolt tradition for at uddanne dygtige skibsofficerer, maskinmestre og skibsførere.

Med over 800 dedikerede studerende og et kompetent team på omkring 90 medarbejdere sætter vi standarden inden for maritim uddannelse. Vores tætte samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte partnere giver vores studerende en unik mulighed for at opbygge et stærkt netværk og få en uddannelse af højeste kvalitet.

Ud over vores kerneuddannelser tilbyder vi også specialiserede kurser og workshops inden for den maritime sektor, fra tekniske kurser, over specialskibskurser til ledelses- og driftskurser til hele den maritime industri.

Vær med til at fastholde Danmarks internationale maritime førerposition

Som ansat på SIMAC bliver du tilknyttet et team, og du er på forkant med den teknologiske udvikling inden for dine faglige områder. Det er fagligheden, der driver os, for vi vil altid være de bedste inden for vores fagområder, så vi sikrer det højest mulige niveau for vores studerende.

Derfor bliver du en del af et miljø med andre dygtige fageksperter, som du sparrer med, så I får indblik i hinandens ekspertiser. Samtidig kommer du – ligesom alle dine kolleger – på videreuddannelse, så du udvikler dig konstant.

Du har en naturlig interesse og passion for at bidrage til udviklingen af de maritime uddannelser, og det er naturligvis vigtigt, at du kan identificere dig med vores grundlæggende værdi: Den studerende i centrum.

På SIMAC udvikler og formidler vi desuden maritim viden gennem deltagelse i nationale og internationale forsknings- og udviklingsprojekter.

Vil du med om bord?

Vi har en rigtig god arbejdsplads, hvor fagligheden og formidlingslysten er en stor drivkraft for de fleste. Ønsket om at give viden videre til nye generationer med samme passion som en selv er noget, vi alle har til fælles.

Vi har en ung kultur, en uformel omgangstone og en høj prioritering af vores medarbejderes personlige og faglige udvikling. Vores samarbejdsform er baseret på ansvarlighed, dialog og teamwork.

Du er velkommen til at klikke ind på www.simac.dk for at læse mere eller se, om vi har nogle ledige stillinger, der passer til dig.

Fysisk er vi placeret i nye, topmoderne rammer på Svendborg Havn.