Nopa Nordic A/S

Når snakken falder på klima og bæredygtighed, er der mange, der har travlt med at vaske hænder. Vi har travlt med at lave sæbe.

For os er bæredygtighed ikke noget, vi gør. Det er noget, vi er.

Måske kender du ikke Nopa Nordic, men du har sikkert flere af vores produkter stående derhjemme, og det samme har nærmest alle danskere – og millioner af husstande i resten af verden, ikke mindst i Europa.

Vi producerer private label flydende vaskemiddel, rengøringsprodukter, vaskepulver og personlig pleje-produkter for nogle af de største supermarkedskæder, og vi har i mere end 30 år været førende inden for bæredygtighed, miljømærkning og innovation.

I 1993 var vi blandt de første til at lave miljømærket vaskemiddel. I 2014 producerede vi de første produkter i genbrugte plastikflasker. I 2021 var vi de første i vores kategori, der blev certificeret i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. I morgen sætter vi igen nye standarder for udviklingen af bæredygtige vaskemidler, personlig pleje-produkter og rengøringsmidler.

Og det foregår alt sammen lige her i Hobro.

Tre kolleger i produktionen

Vi er ikke noget uden hinanden

Vi samler de dygtigste medarbejdere, og vi giver dem de bedste forudsætninger for at udvikle sig selv og fremtidens løsninger. Uanset om du er tekniker, procesoperatør, laborant, kemiingeniør, regulatorisk specialist, grafiker, bæredygtighedsspecialist, sælger, salgskoordinator, supply chain-geni eller noget helt andet, kan du udvikle dig personligt og fagligt hos os.

For når du bliver en af os…

…er du en af os: Vi har en stærk virksomhedskultur, og vi ved, at vi lykkes sammen.

…lytter vi til dig: Her er ”højt til loftet” og ”flad organisation” ikke klichéer, men hverdag.

…flytter vi dig: Vi vil gerne gøre dig til verdens bedste inden for dit felt. Og vi ved, at det kræver noget af os.

…er der balance: Arbejde er ikke alt. Der skal være plads til familien, vennerne og det, du også elsker at gøre.

…er du med til at skabe en bedre verden: For det er det, vi gør. Hver eneste dag.

Vil du vide mere om os?

Så kig forbi vores hjemmeside: www.nopanordic.com. Her kan du læse meget mere om, hvem vi er, og hvad vi laver, og du kan også søge job hos os.