Orkla Danmark

Vi er Orkla Danmark

Hos Orkla Danmark er vi mere end 600 medarbejdere, fordelt på kontorer og fabrikker i Vallensbæk, Kolding, Skovlund, Skælskør og Søndersø. Vi har en fælles passion for høj kvalitet og fokus på hele tiden af lære for at gøre det bedre i morgen, uanset hvor vi arbejder.

Vi deler en fælles stolthed over vores mere end 20 velkendte mærkevarer – alle med stærke markedspositioner. Blandt vores mærker er KiMs, Havrefras, Beauvais, Bähncke, Den Gamle Fabrik, Paulúns, Panda og Naturli’. Hertil kommer vores store sortiment af innovativt kvalitetsbagværk fra Easyfood.

To medarbejdere står ved en stand og viser produkter frem

Bæredygtig udvikling

Hos Orkla Danmark er bæredygtighed en integreret del af måden, vi driver virksomhed på. Vi ønsker at bidrage til at løse de globale udfordringer, når det gælder klima, sundhed og bæredygtighed. Det gør vi blandt andet ved kontinuerligt at udvikle sundere madvarer, reducere vores klimaaftryk, sætte fokus på madspild og lancere nye, grønne produkter, som gør det nemmere for forbrugere at vælge mere bæredygtigt i hverdagen.

Det er vores klare mål at gøre hver dag bedre ved at udvikle stærke mærkevarer, som skaber glæde og bidrager til en bæredygtig udvikling.

Vil du være en af os?

Vi er nysgerrige og åbne for at lære. Vi tror på, at de bedste resultater kommer, når vores medarbejdere oplever, at der er udviklingsmuligheder, spændende udfordringer og godt samarbejde.

Hos os bliver du opfordret til at dele ideer, viden, kreativitet og input, uanset hvor i virksomheden du arbejder. På den måde bliver arbejdsdagen og arbejdsopgaverne til meget mere end blot et job.

Vil du være en del af en organisation, hvor vi konstant udvikler os hver for sig og sammen, og hvor vi har fokus på udvikling af vores produkter og koncepter for at kunne møde morgendagens udfordringer?

Klik på linket herunder for at se, om der er et ledigt job netop til dig eller opret en jobagent, så du automatisk får besked, når nye stillinger slås op.

Se ledige stillinger