Bravida Danmark A/S

Klar til at gøre karriere i installationsbranchen?
Hos Bravida kan du virkelig sætte din faglighed i spil

I Bravida spænder vi vidt, for vi arbejder med alle de funktioner, som giver bygninger og anlæg liv. Vi dækker hele landet og løser alt fra store byggerier til opgaver for private samt eftersyn, service og vedligehold.

Og fordi vi beskæftiger os med så meget forskelligt, har vi også en bred vifte af kompetencer blandt vores dygtige medarbejdere. Så uanset om du først er ved at begynde dit arbejdsliv, eller om du er parat til at tage skridtet videre i din karriere, kan vi love dig, at hos os er mulighederne mange.

Bravida

Gode kolleger og et stærkt sammenhold

Fra det øjeblik du træder gennem døren, mærker du tydeligt, at her er ærlighed, sparring og humor i højsædet. Feedback og teamwork er rygraden i vores kultur – vi samarbejder nemlig gennem solide netværk, og gode kolleger står klar til at byde dig velkommen til en uformel kultur.

Vi sørger for, at du kommer godt fra start gennem vores onboarding-program, der blandt andet byder på sidemandsoplæring, introduktion til vores systemer og et 1-årigt forløb gennem Bravida-skolen. Og når du først er på plads, får du frihed til at planlægge meget af din dag.

”Da jeg startede i Bravida, blev jeg taget virkelig godt imod. Alt var klar – der stod en spritny værktøjstaske med alt, der lige var brug for, og nyt arbejdstøj lige til at hoppe i. Og så var det bare stille og roligt at gå i gang.”

Michael Bluhm, elektrikerlærling

Vi er klar til at investere i dig

Vi lever af vores medarbejdere og er afhængige af, at du og dine kolleger leverer et godt stykke arbejde for vores kunder. Derfor er det også dig som medarbejder, der er i fokus, for vi ved, at det er i fællesskab, vi lykkes.

Du kan derfor også se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor der er stor frihed til at handle – for har du lyst til at tage ansvar, får du lov til at løbe med bolden. Og så gør vi meget for at udvikle og uddanne dig, blandt andet gennem kurser og uddannelse både på vores interne akademi men også eksternt.

Er du nyuddannet, har vi desuden et fantastisk traineeprogram, ligesom vi gennem vores mange lærlinge er med til at uddanne fremtidens talenter.

Vi har også et solidt lederprogram og hyrer gerne internt. Og med afdelinger over hele Norden er der også mulighed for udstationering. Så med andre ord – karrierevejene er mange.

”Det er et stort firma, og der er styr på tingene, men der er også fokus på mennesket, og der er god mulighed for at udvikle sig på mange områder.”

René Hansgaard Andersen, montør
Bravida

Fokus på god ledelse

I Bravida ser vi ledelse som en disciplin, og vores dygtige og kompetente ledere er klædt på til at støtte dig i dit arbejde.

Trivsel er på agendaen, vores medarbejderundersøgelser er i top, og du bliver støttet i at tage ansvar.

”Vores medarbejdere har generelt lang anciennitet, dvs. at de er hos os lang tid. Nogen i samme rolle mens dem, som vil, får rig mulighed for at komme videre og dygtiggøre sig i andre roller.”

Mia Yde, HR-partner