BLÜCHER

Gem
BLÜCHER
Konstruktør med programmeringserfaring i Creo

BLÜCHER, Vildbjerg

Vil du være med til at udvikle og implementere ny programmering i Creo? Har du også lyst til at tage et stort ansvar hos en international virksomhed?

Med reference til vores Supply Chain Manager, får du, sammen med dine kollegaer, blandt andet ansvaret for at fremstille og vedligeholde konfiguratorer i Aspect4 og Creo. Du vil i stillingen få en stor berøringsflade med blandt andet IT og produktionen, så det er vigtigt, at du trives i en sådan rolle.

Se video om BLÜCHER som arbejdsplads

Som vores nye kollega kan du se frem til en rolle, som stiller krav til dine evner og udfordrer dig hver dag. Blandt dine opgaver kan følgende nævnes:

  • Nyudvikling og implementering af ny programmering i Creo
  • Optimering og videreudvikling af BLÜCHERs eksisterende programmeringer i Creo
  • Fremstilling og vedligeholdelse af konfigurator i Creo
BLÜCHER
Gem
BLÜCHER
Produktionstekniker

BLÜCHER, Vildbjerg

Nysgerrig og forretningsorienteret Produktionstekniker med flere års erfaring søges til vores hovedkontor i Vildbjerg nær Herning. Du vil blive en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål.

Se video om BLÜCHER som arbejdspladsBLÜCHER er en virksomhed med en global tankegang, og vigtigst af alt, kolleger som fokuserer på samarbejde. Som vores Produktionstekniker får du en nøglerolle i forhold til implementering af nye produkter og maskiner. Derudover kan vi tilbyde en varieret arbejdsdag, hvor du har kontakt til mange forskellige typer mennesker.

Du vil bl.a. få ansvaret for implementering af nye maskiner og produkter, udstyrsjusteringer og definering af forebyggende vedligholdelsesopgaver.

BLÜCHER
Gem
BLÜCHER
Produktionsplanlægger

BLÜCHER, Vildbjerg

Hos BLÜCHER har vi travlt og er derfor på udkig efter en dygtig og målrettet Produktionsplanlægger, som er klar på at blive udfordret på sin tekniske viden og erfaring. Du får en selvstændig rolle, hvor du, sammen med teamet af dygtige kollegaer, er med til at udvikle BLÜCHERs planlægningssystem samt være med til at implementere nye ERP-systemer til styring af produktionen.

Se video om BLÜCHER som arbejdspladsSom vores Produktionsplanlægger får du base i Vildbjerg, hvor vi klæder dig på til opgaven gennem solid introduktion til ansvarsområderne samt gennem sparring og tæt samarbejde med dit team og din leder, men også på tværs af forskellige afdelinger.

Du får god mulighed for at udvikle dig i rollen - det er vigtigt for os, at vi indfrier dine forventninger til os som arbejdsplads.

BLÜCHER
Gem
Operatør til betjening af bejdseanlæg og rørpalletering
Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål?
BLÜCHER METAL A/S, Vildbjerg
Jobcenter
Indrykket: