Evida

Skab fremtiden sammen med os

Grønne teknologier som biogas, CO2 og brint er nøglen til en mere bæredygtig energiforsyning. Derfor er vores mission enkel. Vi vil transformere det danske gasnet, så vi udelukkende distribuerer grøn energi i 2030 – og vi vil have dig med på rejsen. Vi er en flok af visionære tænkere, der arbejder sammen om at skabe fremtidens energisystem.

Evida er det nationale gasdistributionsselskab, der designer, driver og vedligeholder gasdistributionsnettet, der med sine 15.000 kilometer strækker sig over hele landet. Det er ikke nogen nem opgave, men det har aldrig været vigtigere, at vi omstiller energisystemet til fremtidens gasser.

For energi er ikke bare energi. Gasinfrastrukturen er en del af den kritiske infrastruktur, der spiller en afgørende rolle for vores hverdag, vores sikkerhed og vores fremtid.

En arbejdsplads med muligheder

Det kræver entusiasme, vilje og mod at kaste sig ud i noget nyt og ukendt. Derfor handler det heller ikke kun om, hvad du kan - men hvad du vil.

Hos Evida forestiller vi os ikke kun fremtiden. Vi skaber den. Derfor søger vi nye kollegaer, der har evnerne til at være frontløber og lysten til at tackle udfordringerne sammen med os.

Vores opgaver spænder bredt, og det samme gør vores medarbejdere. Vi har brug for økonomer, projektledere, analytikere, forretningsudviklere, it-specialister, ingeniører, teknikere og meget mere.

Plads til ambitioner og til dig

Vi skaber de bedste rammer for arbejdet uanset stilling. Vores gode kantine, samvær med kollegaerne og fleksibilitet er nøgleelementerne i en god hverdag hos Evida.

Du får omkring 500 kollegaer med et hav af forskellige passioner, uddannelser og kompetencer.

Hos Evida ser vi hver enkelt medarbejder og har blik for det hele menneske. Derfor vil vi sørge for at give dig rammerne til, at du kan udvikle dig. Fleksibilitet er ikke blot tomme ord hos os, men principper vi lever efter.

Vil du være med?

evida.dk/job/