Evida

Evida er en ordentlig og samarbejdende arbejdsplads

Når du møder Evida, møder du mere end 400 passionerede kollegaer, der arbejder for den grønne omstilling. Vi sætter ambitiøse mål, men vi ved også, at vi kun ved at have helheden for øje og gennem samarbejde kan nå over målstregen. Vi har forskellige passioner, uddannelser og kompetencer – og uanset hvad vores baggrund er, så arbejder vi sammen om vores fælles mål.

Vores kultur er uformel og rummelig og bygger på gensidig tillid til, at alle yder deres bedste. Du får masser af ansvar, og får du behov for råd eller vejledning, så skal du ikke lede længe efter en kollega, som hellere end gerne vil sparre og dele ud af sine erfaringer.

Sammen finder vi nye løsninger

Som nationalt selskab er vi i Evida ansvarlige for sikker og stabil distribution af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet. Hver eneste dag står vi over for store forandringer. Vi bryder de velkendte rammer ned, hvor vi sammen skal finde nye løsninger og nye veje til bedre energi og til en effektiv drift af gasnettet. Det kræver mange hænder til at løfte opgaven. Og det kræver mod på at finde løsninger på fremtidens problemer.

Vi er eksperter, der med vores høje faglighed ønsker at gøre en forskel. Vi forventer, at du har ja-hatten solidt placeret på hovedet og har evnen til at se en udfordring som en chance for at blive klogere. Vi tænker tingene grundigt igennem, handler målrettet og resultatsøgende, og vi følger vores beslutninger til dørs.

Bliv en vigtig del af energiforsyningen i Danmark

Som vores nye kollega kan du være med til at skabe en forandring, der ikke alene får betydning for opbygningen af Evida, men også for fremtidens energiforsyning i Danmark og den grønne omstilling.

Forandring handler om at skabe noget nyt, flytte sig og skifte retning, men forandring kræver også, at du tør gå forrest og følge nye veje. Og vi har brug for dig, der har mod på at søge nye veje sammen med os.