Netic A/S

Hos Netic er vi eksperter i applikationsdrift, cloud operations og hosting. Bliv en del af os og vær med til at varetage drift og hosting af komplekse infrastrukturer og kritiske it-løsninger fra en af vores lokationer i Aalborg, Aarhus eller København.

Kom og vær med

I Netic er samarbejde og sammenhold nøgleordene. Både hvad angår vores forhold til vores kunder, men også forholdet kollegaer imellem.

På den ene side er vi dybt ambitiøse og passionerede, og alt vi gør, gør vi for vores kunder. På den anden side er vi gode til at grine og have det sjovt - både i arbejdstiden og i fritiden.

Netic er en stor og farverig palet af kompetencer og uddannelser, og vi har mange forskellige profiler, der varetager mange forskellige funktioner. Forskelligheden i personalegruppen er netop vores styrke, for sådan kan vi sparre indbyrdes og spille hinanden gode - både internt i Netic og i hele Trifork-koncernen.

Som arbejdsplads sætter vi rammerne for din faglige udvikling. Det betyder meget for os, at du udvikler dig, og uanset, om du kommer hertil med mange års erfaring i bagagen, eller om du er nyuddannet, tager vi imod dig med åbne arme. Det vigtigste for os er, at du brænder for dit område.

Hvor du starter er ikke nødvendigvis hvor du slutter. Vi er meget åbne overfor at du skifter spor undervejs, omend du vil forfølge en lederdrøm, gå specialistvejen, eller prøve kræfter med en anden teknologi i et andet team. Vi prøver så vidt muligt at tilpasse stillingen den enkeltes præferencer, så det altid er sjovt at gå på arbejde.

Vi tror på fremtiden, fordi vi har

 • Dygtige og motiverede medarbejdere.
 • Gode kunder hvor samarbejdet er baseret på et partnerskab – vi er ofte med fra starten i projekter.
 • Partnere, der ligger i, eller er på vej til toppen inden for deres område.
 • En god økonomi der gør det muligt at investere i fremtiden.
 • Viljen og motivationen til at gøre det rigtige - og det løfter både Netics og den enkeltes medarbejders ambition.
 • Oparbejdet en kultur, der bygger på værdierne Tillid og Ansvarlighed, Faglighed og Kvalitet og Åbent samarbejde.
 • Generel høj medarbejdertilfredshed som vi løbende måler på.

5 (ekstra) gode grunde til at du skal blive del af Netic

 1. Mulighed for firmabil
 2. Sammenhold og 'social life'
 3. Mad og drikke
 4. Tøjordning og rabataftaler
 5. Fokus på sundhed og trivsel

Læs mere på vores hjemmeside: https://www.netic.dk/bliv-en-del-af-netic/