Metro Service A/S

Metro Service er en privat virksomhed, der varetager drift og vedligehold af Metroen i København og driften af Hovedstadens Letbane. Vores arbejde er baseret på omkring 700 engagerede medarbejdere i Danmark, der hver dag gør en ekstraordinær indsats, så passagererne kommer trygt og sikkert frem til tiden. Vi er en virksomhed i vækst, og hver måned siger vi velkommen til nye kollegaer, der har lyst til at arbejde med at levere gode kundeoplevelser, håndtere komplekse tekniske systemer og sikre høj driftssikkerhed.

Med udgangspunkt i mottoet Together on the journey tager vi i fællesskab ansvar for at passe godt på passagerer, tog, stationer, tunneller, skinner og tekniske systemer 24 timer i døgnet og året rundt. Det gør vi med en anerkendende tilgang til hinanden i et arbejdsmiljø, som tager udgangspunkt i vores værdier: Teamwork, faglig ekspertise, kundeorientering og bevidsthed om sikkerhed og miljø.

Metro Service er en dansk virksomhed med internationale ejere. Det betyder, at vores virksomhed hviler på et solidt økonomisk grundlag og knowhow fra et netværk af mere end 330.000 kollegaer over hele verden. Vi har en ambition om konstant at levere de bedste mobilitetsløsninger til samfundet ved at opfylde og overgå vores kunders forventninger til pålidelighed, sikkerhed og komfort.