Aalborg Portland

Gem
Aalborg Portland
Student Assistant in Aalborg Portland’s Research & Quality Centre

Aalborg Portland

Se video om Aalborg Portland som arbejdsplads

Challenging tasks, structure, planning and independence is just a few key words that describes your working day as a Student Assistant at Aalborg Portland. Do you dream of a relevant and competence giving study job? Are you proactive, a quick leaner, have flair for the English language and have ability to work independently? Then it is you, we are searching for!

Aalborg Portland’s Research & Quality Centre are searching for an engaged and service-minded Student Assistant to the office in Aalborg, who will work close together with the Administrative Assistant in the department. You will be a part of an international environment, where you also will work together with different cultures.

Aalborg Portland
Gem
Aalborg Portland
Logistics Manager

Aalborg Portland

Vil du have ansvaret for at drive en logistikfunktion med ansvaret for levering af ca. 2,7 millioner ton cement årligt i Danmark og på Aalborg Portlands (AP) eksportmarkeder? Så er det dig, vi leder efter som vores nye Logistics Manager.

Se video om Aalborg Portland som arbejdsplads Logistikfunktionen i AP har det overordnede ansvar for distribution af cement i bulk med skibe og silotankbiler til terminaler og slutkunder i industrien samt levering af pakket cement til danske byggemarkeder. Vi driver vores egen havn i Rørdal i Aalborg med over 400 årlige anløb, og vi har egne siloterminaler i Danmark og Europa.

Som vores nye Logistics Manager får du det fulde resultatmæssige ansvar for distribution af bulk/pakket cement, drift af havn/terminaler samt ledelsen af 4 teams med i alt 30 medarbejdere. Du vil således stå i spidsen for en kompleks logistikdrift, hvor du skal sikre en fakta- og performancebaseret arbejdsmåde samt veldokumenterede processer.

Aalborg Portland
Gem
Aalborg Portland
Lønningsbogholder

Aalborg Portland

Aalborg Portland A/S søger en profil, der brænder for at yde en professionel og serviceorienteret indsats indenfor lønbehandling og administration.

Se video om Aalborg Portland som arbejdsplads

Hovedopgaven er lønadministration af alle vores medarbejdere – timelønnede og funktionærer, herunder udenlandske medarbejdere. Derudover får du ansvar for en række regnskabsopgaver i form af afstemning af lønposter i forbindelse med månedsafslutninger samt andre forefaldende bogholderi- og regnskabsopgaver.

Indrapportering til offentlige myndigheder, lønrefusioner, statistikker osv. indgår også i de daglige arbejdsopgaver. Herudover er lønningsbogholderen ansvarlig for vores tidsregistreringssystem, ProMark.

Aalborg Portland
Gem
Aalborg Portland
Smed til Aalborg Portland – Cementmølleri

Aalborg Portland

Brænder du for sværindustri og store maskiner, og motiveres du af at udføre smedeopgaver af varierende art? Har du samtidig en baggrund som smed eller industritekniker/maskinarbejder og lysten til at være en del af et solidt team, hvor godt sammenhold er medvirkende til at holde vores årlige produktion på 2 mio. tons cement kørende? Hvis ja, så er du måske den smed vi søger.

Se video om Aalborg Portland som arbejdsplads

Som smed vil du blive en del af vores cementmølleri, som består af 5+ kollegaer, hvor du vil komme til at arbejde i en produktion med enorme maskiner samt fysiske, elektriske og mekaniske processer i en meget stor skala.

Sammen med dine kollegaer vil du stå for systematisk vedligeholdelse og fejlfinding på udstyret i arbejdsområdet, for herigennem at sikre pålidelighed på anlægget.

Aalborg Portland