Fortum Recycling & Waste

Hvis du har ambitionerne og viser os, hvad du brænder for rent fagligt – så giver vi dig også mulighederne for at excellere. Vi ved nemlig, at når vi giver vores medarbejdere spændende interne udviklingsmuligheder, så er det en stor gevinst ikke bare for dem – men også for os.

HR Manager - Ellen Lindmark Frier

Hos Fortum Recycling & Waste arbejder vi for at skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid for vores klode ved at tage imod og behandle farligt affald. Det har vi gjort i mere end 45 år. For med begrænsede råmaterialer er virksomheder i dag nødt til at udnytte ressourcerne mere effektivt. Det er her, at vi kommer ind i billedet.

Vi bidrager aktivt til et samfund baseret på genanvendelse af affald og finder nye måder at nyttiggøre dette på, som gør fremtidens miljørisici til muligheder. Det gør vi fx ved at udvikle teknologiprocesser til vores kunder, som fremmer den cirkulære økonomi. Vi har nemlig fokus på at genbruge så meget som muligt af det farlige affald – og derved spare på naturens dyrebare ressourcer.

Nøglen til succes – for miljøet og for dit arbejdsliv

Du træder ind i virksomhed, hvor alle tror på det samme – nemlig at vi fremskynder positiv miljøforandring ved at omforme energisystemet, forbedre vores kunders ressourceeffektivitet og levere innovative løsninger.

Men vores succes skyldes vores dygtige medarbejdere. For uanset om du arbejder i produktion, salg, HR, finans eller i en af vores andre afdelinger, vil du hurtigt mærke vores stærke sammenhold. Et sammenhold, som vi også nyder at pleje uden for vores trygge rammer på arbejdspladsen.

Vi har det sjovt sammen på bowlingbanen, på familieture til fx Legoland eller på biograf- og teaterture. Herudover afholder vi også 2 årlige fester og et fast arrangement om måneden.

Vi tager din oplæring alvorligt

Med stort fokus på arbejdsmiljø og med ’safety first’-principperne i orden har du og dine 180 kolleger de bedste faciliteter på vores hovedkvarter i Nyborg samt afdelingerne i Århus, Esbjerg og København. Når du starter hos os, får du grundig oplæring i vores sikkerhedsprogram, du bliver introduceret til alle afdelinger, og samtidig skaber du hurtigt et internt netværk. Herudover har vi fælles onboarding-forløb for nye medarbejdere 2 gange om året. Så er vi sikre på, at alle kommer godt fra start.

Har vi fået dit grønne hjerte til at banke?

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside.