Koncenton A/S

Gem
Koncenton A/S
BI-specialist, der kan gøre data til viden

Koncenton A/S, Aarhus

Brænder du for komplekse dataopgaver, hvor du skal bruge din analytiske sans og nysgerrighed til at skabe indsigt via data? Har du ambitioner om at udvikle dine kompetencer i en spændende vækstvirksomhed, og vil du være med til at opbygge en stærk BI-funktion?

Som BI-specialist bliver din fornemmeste opgave at hjælpe de andre afdelinger med at blive datadrevne og via data give dem indsigt i deres forretningsområder. Din hverdag vil bestå af at dykke ned i data, for at du kan hjælpe med at lave de indsigter, forretningen har brug for. Forståelsen af data opbygger du via afklaringsmøder og workshops med kolleger, som har en specifik forretningsviden.

Koncenton A/S
Gem
Koncenton A/S
Intern IT-support og driftsspecialist til vækstvirksomhed med høj arbejdsglæde

Koncenton A/S, Aarhus

Kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem brugere, IT og drift, og motiveres du af at yde daglig IT-support til dine kolleger? Har du ambitioner om at udvikle og udvide dine kompetencer i en spændende vækstvirksomhed, og vil du være med til at opbygge en stærk support og driftsfunktion? Så har du nu muligheden for at blive en del af Koncentons IT-afdeling.

Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver:

Koncenton A/S
  • Håndtering af henvendelser fra vores brugere i vores sagssystem (Zendesk)
  • Opsætning og klargøring af IT-udstyr til vores medarbejdere
  • Brugeradministration og adgangsstyring
  • Administration af vores infrastruktur (Azure)
  • Forbedring af IT-sikkerhed
Koncenton A/S
Gem
Koncenton A/S
Udlejningskonsulent hos Danmarks største ejendomsinvestor, Sjælland

Koncenton A/S

Stortrives du i en udadvendt rolle med ansvar for udlejning af nye, attraktive kvalitetsboliger? Drømmer du om at gøre karriere i en vækstvirksomhed med fokus på frihed, muligheder og arbejdsglæde, og hvor der er fart over feltet, både professionelt og socialt? Så er Koncenton arbejdspladsen for dig!

Koncenton A/S

Som udlejningskonsulent deler du ansvaret for vores ejendomsportefølje med resten af udlejningsteamet. Du varetager både førstegangsudlejning og genudlejning, hvilket indebærer, at du arrangerer og afholder åbent hus-arrangementer, fremviser boliger, afholder indflytninger og generelt matcher lejerhenvendelser med ledige lejemål. Herefter videregiver du lejerinformation til vores udlejningskoordinatorer, som sikrer udsendelse og underskrift af lejekontrakt.

Koncenton A/S