AP Pension

Hvem er AP Pension

AP Pension er Danmarks fjerdestørste kommercielle pensionsselskab med hovedkontor på Østerbro i København, tæt på offentlig transport. Vi har mere end 100 års erfaring i branchen, og holder fast i styrkerne ved at være et kundeejet selskab. Vi tror på, at en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine faglige kompetencer i spil, gør vores virksomhed endnu bedre. Hvis du deler vores værdier og vores begejstring for at sikre danskernes forsikringer og pension, så skal du blive en del af AP Pension.

AP Pension som arbejdsplads

AP Pension er en arbejdsplads fyldt med muligheder og en virksomhed med overskud til alle. I AP Pension tror vi på, at det er dig som medarbejder der gør forskellen, og derfor er det afgørende for os, at vores medarbejdere er engagerede og motiverede. Vi skaber rammerne for at du har overskud i hverdagen – både på arbejdet og når du går hjem. For os er overskud nøgleordet til at skabe et sundt arbejdsmiljø.

Karriere i AP Pension

I AP Pension er der plads til at drømme stort og have ambitioner. Vi har alle forskellige mål i livet og netop det, ønsker vi at imødekomme i AP Pension. Derfor tilbyder vi også forskellige karriereveje, som både kan udvikle dig både personligt og fagligt og være med til at skabe fremtidens AP Pension. Læs om 4 medarbejderes karriereveje i AP Pension – vi håber, at dit næste karriereskridt er i AP Pension: her