AP Pension

Om AP Pension

AP Pension er Danmarks fjerdestørste kommercielle pensionsselskab med hovedkontor på Østerbro i København, tæt på offentlig transport. Vi har mere end 100 års erfaring i branchen, og holder fast i styrkerne ved at være et kundeejet selskab. Vi tror på, at en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine faglige kompetencer i spil. Din udvikling tager afsæt i vores kulturprincipper superiør, kundenær og effektiv - hvor vi sammen får tingene til at ske og sørger for, at kunderne er i trygge hænder.

Hos AP Pension ønsker vi at skabe en arbejdsplads med lige muligheder for alle, hvor nye samarbejdsformer og perspektiver bidrager til de bedste løsninger for vores kunder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, kønsidentitet, race, oprindelse, religion, etnicitet eller handicap til at søge stillingen.

Kan du se dig selv i vores værdier, og ønsker du at bidrage til at skabe overskud til vores kunder, så kom og vær en del af AP Pension.

AP Pension som arbejdsplads

AP Pension er en arbejdsplads fyldt med muligheder og en virksomhed med overskud til alle. I AP Pension tror vi på, at det er dig som medarbejder der gør forskellen, og derfor er det afgørende for os, at vores medarbejdere er engagerede og motiverede. Vi skaber rammerne for at du har overskud i hverdagen – både på arbejdet og når du går hjem. For os er overskud nøgleordet til at skabe et sundt arbejdsmiljø.

”Det var ikke tilfældigheder, der fik mig til at vælge AP Pension i sin tid. Det ligger mig meget nært at være en del af et selskab, som er kundeejet og hvis mål jeg kan identificere mig med.”

Charlotte Arendt, IT-udviklingschef

Karriere i AP Pension

I AP Pension er der plads til at drømme stort og have ambitioner. Vi har alle forskellige mål i livet og netop det, ønsker vi at imødekomme i AP Pension. Derfor tilbyder vi også forskellige karriereveje, som både kan udvikle dig både personligt og fagligt og være med til at skabe fremtidens AP Pension. Læs om 4 medarbejderes karriereveje i AP Pension – vi håber, at dit næste karriereskridt er i AP Pension: her