Outrup Vinduer & Døre A/S

Gem
Outrup Vinduer & Døre A/S
Træd på karrierespeederen - bliv Management Trainee

Outrup Vinduer & Døre A/S, Nykøbing Mors

Som nyuddannet kandidat glæder du dig til at bruge dit talent, udfolde din passion og alt det, du har lært under din uddannelse! Hos Outrup Vinduer & Døre på Mors søger vi en ny Trainee, der sammen med vores CEO skal bidrage endnu mere til den grønne omstilling.

Outrup er en moderne virksomhed, der udvikler og producerer highend vinduer og døre. Atmosfæren på fabrikken bærer stort præg af en traditionsbunden og ærekær stolthed for det ægte håndværk, men samtidig ved vi, at fremtiden skal indeholde mange flere bæredygtige initiativer og løsninger, end den gør i dag!

Optimalt bor du i en rimelig afstand fra Limfjordsøen Mors, eller på sigt er du villig til at flytte tættere på. Vi vil gøre meget for, at du skal føle dig velkommen hos os, og vi tør næsten love, at du også bliver ganske betaget af områdets flotte natur, talrige kulturelle muligheder og meget andet.

Outrup Vinduer & Døre A/S
Gem
Et fedt produktionsarbejde i træindustrien – langt mere spændende og attraktivt end andre
Vidste du at muligheden for et godt og stabilt arbejde - med daglig fokus på udvikling og sundt arbejdsmiljø - ligger lige her midt på Mors?
OUTRUP VINDUER & DØRE A/S, Nykøbing M
Jobcenter
Indrykket: