DGI Byen

Gem
DGI Byen
Kokke/køkkenassistenter til moderne køkkendrift

DGI Byen, København

Er du madnørd, har sans for kvalitet og brænder for at lave god mad, og har du erfaring med moderne køkkendrift, så er det måske dig, vi søger til stillingen som kok eller køkkenassistent i DGI Byen?

Vi søger kokke/køkkenassistenter til henholdsvis det varme og det kolde køkken. Jobbet som kok eller køkkenassistent er med stort fokus på tilberedning af kreativ og velsmagende mad til vores konferencecenter, morgenmadsrestaurant og Øksnehallen.

DGI Byen
Gem
DGI Byen
Vært eller værtinde til CPH Hotel og CPH Conference i DGI Byen

DGI Byen, København

Vil du være med til at give gæsterne på CPH Hotel og i CPH Conference en oplevelse, de aldrig glemmer? Og har du lyst til at sætte dine evner på spil i en kendt københavner venue med mange forskellige oplevelses- og forretningsområder? Så er det dig, vi søger til vores nyrenoverede hotel og femstjernede konferencecenter.

En vært eller værtinde, som kan indgå i vores team, der byder vores gæster velkommen i CPH Hotel og CPH Conference. Ved større arrangementer i Øksnehallen har du også mulighed for at bidrage ved værtskabet der.

Din vigtigste opgave er, at være vært/værtinde for gæster på CPH Hotel og CPH Conference. Det gør du bedst ved at være proaktiv og have øje for, hvad der skal til, for at gæsten oplever at være ventet og velkommen.

DGI Byen