DGI Byen

377 følgere

DGI Byen som arbejdsplads

3 evalueringer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos DGI Byen?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos DGI Byen.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

DGI Byen blev sat i verden af Landsforeningen DGI og Københavns Kommune i 1997 som hjemsted for byens aktive foreninger. I dag har vi udviklet os til en unik venue midt i København, der bevæger byen med en bred vifte af oplevelser og aktiviteter inden for idræt, kultur og erhverv.

I dag er omdrejningspunktet stadig bevægelse, nu for en dynamisk virksomhed med tilbud inden for Møder & Konferencer, Fester, Kultur & Oplevelser, Vand & Sport og Hotel & Turisme.

Starten
I december 1997 åbnede Prins Henrik DGI Byens sportshaller, der i 1999 blev udvidet med Vandkulturhuset med det ikoniske, runde svømmebassin i midten. DGI Byens idrætsanlæg hylder DGI’s fokus på breddeidræt med sine atypiske formater, der ikke henvender sig til elitesporten, men til alle de københavnske motionister, der træner privat eller i forening i vores haller og bassiner.

Hotel og konference
I 1999 åbnede også vores hotel, i dag CPH Hotel, og op gennem nullerne overtog DGI Byen driften af Hotel Centrum, DANHOSTEL Copenhagen City og Hotel Astoria. På hotellerne begyndte vi med mødevirksomhed i det små, som vi siden ekspanderede i Kødbyen og med åbningen af CPH Conference i 2009.

En del af Kødbyen
I 2005 overtog DGI Byen driften af Øksnehallen fra Københavns Kommune på en 10-års forpagtning, som vi genvandt for yderligere 10 år i 2015. Øksnehallen danner sammen med CPH Conference rammen om vores mødevirksomhed og huser også vores store fotoudstillinger og kulturevents.

Rekonstruktion
DGI Byen gik i rekonstruktion i 2011, hvor vi afhændede driften af de tre eksterne hoteller. I dag er vi tilbage i sund drift og leverede i 2019 for tredje år i træk vores foreløbigt bedste økonomiske resultat.

Regnskab for DGI Byen

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for DGI Byen

Registreret navn

Foreningen DGI Byen

Momsnummer

DK19476502

Selskabsform

Forening

Etableret

1995

Antal ansatte

89

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for DGI Byen

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra DGI Byen. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V
http://www.dgi-byen.dk/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra DGI Byen? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.