ProData Consult A/S

Kompromisløs er vores kendetegn

Vi er specialiseret i at matche high-end forretnings- og IT-konsulenter med vores kunders behov for specialistkompetencer. Og vi har brugt årtier på at finpudse vores evne til at gøre netop det. Vi hjælper vores kunder med ekspertkonsulenter lokalt, men også nearshore fra et af vores nearshoringcentre i Polen.

I tæt samarbejde med de bedste siden 1994

I dag samarbejder vi med nogle af de mest velrenommerede internationale virksomheder og brands. Vi er dedikeret til at levere en enestående service, der lever op til vores mission som virksomhed: At hjælpe kunder med deres forretning og IT ved at levere kompromisløs kvalitet.

Siden 1994 har ProData Consult være på en fantastisk rejse, og i dag er vi en af de førende aktører indenfor vores segment i Nordeuropa. Vores hovedkvarter er i København, og vi har afdelinger i Sverige, Norge, Polen, Holland og Tyskland.

I 2019, omsatte ProData Consult Gruppen for 1.022 millioner kroner.

ProData Consult har siden 2018 været eget af hovedaktionær Polaris Private Equity og en gruppe af ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

Sådan er det at være fastansat i ProData Consult

I ProData Consult vægter vi diversitet højt. Både når det kommer til baggrunde og kompetencer, men også i forhold til personligheder og individuelle ambitioner. Vi er derfor en blandet flok, der består af både erfarne specialister, men også nyuddannede, folk fra forskellige brancher og autodidakte personer. Mest af alt er vi nysgerrige, hjælpsomme og glade for at dele viden med vores kollegaer.

Vi værner højt om vores værdier, der bygger på ærlighed, imødekommenhed, hjælpsomhed og solidaritet. Vi har et stærkt fællesskab, hvor godt samarbejde er i højsædet - ikke blot lokalt, men også på tværs af vores afdelinger. Kun ved fælles kraft kan vi levere den bedste service til vores kunder og tilknyttede konsulenter - og det er vores mål.

Som medarbejder i ProData Consult vil du opleve en kultur, hvor vi står hinanden nært og lægger vægt på at bygge tætte relationer. At gå på arbejde skal være sjovt og berigende, men også udfordrende. Derfor tager vi adskillige tiltag for at sikre, at det er motiverende og engagerende at gå på arbejde. Derudover forsøger vi også skabe de rette forudsætninger for, at man i ProData Consult har god mulighed for at værne om sin personlige sundhed og fysiske form.

Omfattende erfaring kombineret med effektive processer sikrer leverancer af højeste kvalitet.

Vores evne til at source de bedste forretnings- og IT-konsulenter hviler på effektive processer og avancerede IT-systemer. Vores systematisk tilgang sikrer, at vi kan levere konsulenter af højeste kvalitet, i et større antal og med kort varsel til vores kunder.

Læs mere