emagine

Vi udfordrer og forbedrer måden virksomheder benytter high-end ekspertise

emagine er et high-end forretnings- og IT-konsulenthus med et omfattende netværk af eksperter, sikrer vi fremdrift, løser problemer og skaber mærkbare resultater gennem skræddersyede konsulentydelser, Nearshoring as a Service og en række Managed Services.

Bygget på stærke relationer

emagines succes og vækst stammer direkte fra vores evne til at bygge stærke relationer til både kunder og konsulenter. I mere end 30 år har vi bygget på vores forretning, leverancer og services, baseret på de tusinder af forretningskritiske projekter, vi har været involveret i.

Siden 1994 har vi været på en fantastisk rejse, og i dag er vi en af de førende aktører indenfor vores segment i Europa. Vores hovedkvarter er i København, og vi har afdelinger i Sverige, Norge, Polen, Frankrig, Holland, Irland, UK og Tyskland.

Kulturbilleder for emagine

Sådan er det at være fastansat i emagine

I emagine vægter vi diversitet højt. Både når det kommer til baggrunde og kompetencer, men også i forhold til personligheder og individuelle ambitioner. Vi er derfor en blandet flok, der består af både erfarne specialister, men også nyuddannede, folk fra forskellige brancher og autodidakte personer. Mest af alt er vi nysgerrige, hjælpsomme og glade for at dele viden med vores kollegaer.

Vi værner højt om VORES VÆRDIER. Vi har et stærkt fællesskab, hvor godt samarbejde er i højsædet - ikke blot lokalt, men også på tværs af vores afdelinger. Kun ved fælles kraft kan vi levere den bedste service til vores kunder og tilknyttede konsulenter - og det er vores mål.

Som medarbejder i emagine vil du opleve en kultur, hvor vi står hinanden nært og lægger vægt på at bygge tætte relationer. At gå på arbejde skal være sjovt og berigende, men også udfordrende. Derfor tager vi adskillige tiltag for at sikre, at det er motiverende og engagerende at gå på arbejde. Derudover forsøger vi også skabe de rette forudsætninger for, at man i emagine har god mulighed for at værne om sin personlige sundhed og fysiske form.

Omfattende erfaring kombineret med effektive processer sikrer leverancer af højeste kvalitet.

Vores evne til at source de bedste forretnings- og IT-konsulenter hviler på effektive processer og avancerede IT-systemer. Vores systematisk tilgang sikrer, at vi kan levere konsulenter af højeste kvalitet, i et større antal og med kort varsel til vores kunder.