Greve Kommune

Gem
Greve Kommune 2 vej- og trafikmedarbejdere

Greve Kommune

Har du kendskab og interesse for vejområdet, herunder trafik og mobilitet? Og vil du bidrage til at præge den fysiske udvikling af kommunen samt trafiksikkerheden? Så er jobbet som vej- og trafikmedarbejder noget for dig.

Greve Kommune skal udvikle sig i de kommende år, og det involverer i høj grad vej- og trafikområdet. I Center for Teknik & Miljø søger vi en 2 nye engagerede kollegaer, som kan bidrage aktivt til arbejdet med forskellige typer af opgaver inden for området, hvor hovedindholdet er projektledelse, trafiksikkerhed samt borgerbetjening. Der er tale om en fast stilling og et barselsvikariat. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og selvom vi har travlt, lægger vi vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Gem
Greve Kommune Lundebo søger en idrætspædagog til børnehavegruppe

Greve Kommune, Tune

Vi søger en idrætspædagog på mellem 30-37 timer til børnehaveafdelingen i den integrerede Idrætsinstitution Lundebo.

Huset er organiseret med tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, hvoraf den ene fungerer som storbørnsgruppe.

Stillingen er til besættelse på Vildbassestuen, og her får du mulighed for at sætte dit præg på stuen sammen med Hanne, Suzette og Mette.

Bevægelse, yoga og mindfulness er en stor del af vores hverdag. Du må meget gerne byde ind med nye tanker og idéer omkring vores idrætspædagogiske profil.

Gem
Greve Kommune Hjemmeplejen stranden har vokseværk..

Greve Kommune, Karlslunde

Derfor søger vi uddannede assistenter og hjælpere til aftenvagten.

Aftenvagten byder på mange forskelligartede opgaver, så der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Arbejdsopgaverne spænder vidt, så du skal være omstillingsparat og fleksibel, da ingen dage er ens.

Vi tilbyder dig:

En meget fleksibel arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling og et godt arbejdsmiljø.

Her finder du sjove, glade, fagligt dygtige og erfarende kollegaer, der deler viden og giver hinanden sparring.

Gem
Greve Kommune Serviceminded og udadvendt servicekoordinator til Borgerservice

Greve Kommune

Kan du møde Greve Kommunes borgere med et smil? Brænder du for den borgernære sagsbehandling, og har du erfaring fra pensionsområdet?

Dine primære arbejdsopgaver består i sagsbehandling vedrørende folke- og førtidspension, behandling af ansøgninger fra pensionister om personligt tillæg og enkeltydelser og ekspedition af personlige og telefoniske henvendelser.

Du bliver en del af vores Team Front, der består af 12 medarbejdere. Teamet står for at give vores borgere generelle råd og vejledning samt behandle sager inden for en bred vifte af ydelser, som er relaterede til Borgerservice. Dette gør vi blandt andet ved på skift at ekspedere borgerhenvendelser personligt på et åbent henvendelsesområde.

Gem
Greve Kommune Krogårdskolen søger pædagogmedhjælper

Greve Kommune

På Krogårdskolen søger vi i perioden pr. 15. marts til 30. juni 2022 en pædagogmedhjælper på 30 timer om ugen.

Du kommer til at indgå i et team med dygtige og engagerede kollegaer, der hver dag arbejder for at give alle børn et rigtigt godt og trygt børnemiljø. Hvor relationsdannelse og fællesskaber er nogle af vores pædagogiske fokus punkter i et legende og lærende miljø.

Du vil blive tilknyttet det team, som skal modtage vores nye børn fra 1. april, som vi kalder vores spirerbørn. Spirerperioden er fra april til juni, og det er i denne periode, vi ser dig være med til at skabe en god og tryg start som spirerbarn, hvor alle børn trives og er glade for at være.

Gem
Greve Kommune Social- og sundhedsassistent eller SSH-aftenvagt til A-huset på Nældebjerg Plejecenter

Greve Kommune

Har du lyst til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fokus på kvalitet og sætter borgeren i centrum?

Din arbejdsdag kommer til bestå af alt lige fra grundlæggende sundheds- og sygeplejeropgaver til de mere komplekse opgaver.
Du indgår i et tværfagligt samarbejde med bl.a. social- og sundhedshjælper, sygeplejersker, ernæringsassistenter og praktiserende læger, når du skal planlægge og koordinere pleje og behandlingsforløb.

Derudover forventer vi, at du indgår i tæt dialog med borger og pårørende om sygdoms- og behandlingsforløb, ligesom der bl.a. vil være stort fokus på dokumentation.

Det forventes, at du har lyst til at arbejde med mennesker med demens.

Gem
Greve Kommune Pædagog til storbørnsgruppen

Greve Kommune

Pædagog 37 t/u til Storbørnsgruppen i Børneinstitutionen Nova. Nu er chancen der for at blive en af pædagogerne i vores fagligt engagerede, positive, omsorgsfulde og ansvarlige personalegruppe. Vi søger en pædagog på 37 t/u pr. 1. marts 2022 eller snarest derefter.

Nova er en af Greve Kommunes integrerede institutioner i distrikt Nord. Vi er beliggende i Hundige med let adgang til motorvej og offentlig transport.

Vi er ca. 90 fantastiske vuggestue- og børnehavebørn samt 25 dejlige medarbejdere fordelt på 6 grupper: tre blandede vuggestuegrupper, to blandede børnehavegrupper og én storbørnsgruppe. Vi har lidt ekstra normering, så vi er flere hænder til at drage omsorg for de børn og familier, der kan have et særligt behov.

Gem
Greve Kommune Lærkehuset søger en sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent i fast aftenvagt

Greve Kommune

Da vi oplever at have flere sygeplejefaglige opgaver, søger vi en sygeplejerske eller en social- og sundhedsassistent til aftenvagt.

Strandcentret Plejecenter er et attraktivt og aktivt plejecenter med i alt 91 beboere. Vi gør os meget umage for at tilbyde borgerne en ordentlig og værdig ældrepleje, omsorg og hjælp. Medarbejdergruppen er meget tværfaglige, da vi både har sygeplejersker, ergoterapeuter, en diætist, køkkenassistenter, social- og sundhedshjælpere og – assistenter ansat. Vi brænder alle for en høj faglighed og et godt tværfagligt samarbejde med udgangspunkt i borgernes ønsker og mål. Vi har i de sidste par år været igennem en spændende udvikling, hvor medarbejderne er blevet kompetenceløftet til at udøve Personcentreret Omsorg i praksis.

Stillingen er på fuld tid svarende til 28 timer med weekendvagt hver anden uge, hvilket aftales nærmere med gruppeleder.

Gem
Greve Kommune (Genopslag) Pædagog søges til Tune Ungdomscenter

Greve Kommune

Tune Ungdomscenter er en spændende og fagligt udfordrende arbejdsplads, med plads til dine idéer og videreudvikling af aktiviteter m.m.

Tune Ungdomscenter er et unikt og ambitiøst fritidstilbud med særligt fokus på trivsel, udvikling og høj faglighed. Med faciliteter hvor vi har mulighed i alt fra træværksted, café, krearum, bordtennis- og pool, til fodboldbane med adgang til hal, gymnastiksal, teater-, musik- og danserum og meget mere.

Vi har et godt samarbejde med Tune skole og du vil derfor også skulle have nogle timer i skolen.

Tune Ungdomscenter tilbyder:

  • En arbejdsplads med glade børn og engagerede medarbejdere
  • En spændende og fagligt udfordrende arbejdsplads, med plads til dine idéer og videreudvikling af aktiviteter m.m.
  • En alsidig og humoristisk personalegruppe med en anerkendende og faglig tilgang
Gem
Greve Kommune Specialpædagog med vejledningserfaring til PPR i Greve

Greve Kommune

Er du uddannet pædagog med erfaring, viden og kompetencer inden for specialområdet, og har du samtidig en generel viden om børns almene udvikling? Så kan denne stilling være noget for dig.

Stillingen er på 34 timer, og du skal forvente arbejdstider til 16.30 og ind imellem til 18.30.

Greve PPR er en organisation i en rivende udvikling med ca. 70 fagligt engagerede medarbejdere. Vi vægter inkluderende fællesskaber og tidlig indsats højt. PPR´s indsatser er målrettet børn, unge og deres familier med fokus på at understøtte de voksne omkring barnet, og vi arbejder både med faglige indsatser og med udvikling af kompetencer i fællesskab med forældre, pædagoger og lærere.