NEWTEC A/S

Industriførende veje-, pakke-, og sorteringsudstyr i høj kvalitet

Newtec har specialiseret sig i at udvikle veje-, pakke- og sorteremaskiner til en bred vifte af produkter og emballagetyper. Vi tilbyder komplette løsninger til eksempelvis pakkerier af frugt og grønt, men har også stor erfaring med at integrere eksisterende maskiner i nye veje/pakkelinier.

Med fokus på innovation, kvalitet og langvarige kunderelationer, hjælper Newtec producenter i hele verden med at automatisere og derved optimere deres produktion gennem holdbart og brugervenligt veje-, sortere-, og pakkeudstyr, der minimerer energiforbrug og giveaway og konverterer kundens produkter til yderst konkurrencedygtige kvalitetsprodukter.

Omkring 20.000 Newtec maskiner er installeret over hele verden, hvor de hver dag vejer, pakker og sorterer store mængder af forskellige produkter i overensstemmelse med de seneste trends og forbrugeradfærd.

Når du står med eksempelvis en bakke tomater eller en pose kartofler eller gulerødder foran frugt- og grøntafdelingen i dit lokale supermarkede, er det højst sandsynligt Newtec maskiner, der har vejet, sorteret og pakket produkterne og sørget for, at der er nøjagtigt så mange gram i pakken, som angivet.

Bliv del af Newtec Teamet og en spændende fremtid

Vi tilbyder spændende job- og karrieremuligheder i en international virksomhed, som i høj grad fokuserer på forskning og udvikling. Vi arbejder tæt sammen med nationale og internationale forskere og videnskabsfolk, universiteter og Phd-studerende for at identificere nyudvikling og få indblik i det, der har potentialet til at transformere hele industrien i morgen.

Vi anser vores medarbejdere for vores største aktiv og vores fælles mål er at udvikle, fremstille og markedsføre innovative, veje-, pakke- og sorteringsudstyr i høj kvalitet til fødevareindustrien.

Vi bestræber os derfor på at skabe et inspirerende og understøttende miljø for fortsat at tiltrække og beholde dygtige medarbejdere med ressourcestærk og innovativ tankegang.

Vi går ind for inklusion og værner om vores uformelle og tværkulturelle arbejdsmiljø. Vi er kendt for at være åbne for nye idéer og nemme at tale med. Vores mål er at fastholde en åben og dynamisk kultur, hvor vores adfærd og samarbejde er baseret på integritet og respekt.

Newtec værdsætter holdånd, nytænkning og evnen til at sætte mål og tilføre værdi til kundeløsninger.

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere, (såsom softwareingeniører, maskiningeniører, smede, elektrikere) som kan bidrage med at styrke og udvikle vores forretning.

Udviklingsmuligheder på tværs af mange faggrupper

Newtec er en af verdens førende producenter af højteknologiske veje-, pakke- og sorteringsmaskiner. Vi er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering af unikke maskiner til fødevareindustrien.

Hos Newtec er udvikling og innovative løsninger altid i højsæde. Det giver udfordrende og varierende arbejdsopgaver i et spændende, internationalt miljø.

Som en del af Newtec vil du indgå i et stærkt team af ingeniører og teknikere, forskere, smede, eletrikere, softwareudviklere, indkøbere, sælgere osv. som brænder for deres fag og sætter en ære i at konstruere løsninger, som imødekommer vores kunders specifikke behov ved at kombinere eksisterende teknologi og maskiner på nye og innovative måder.

Vi tilbyder

  • Spændende opgaver i en international virksomhed med stort forhandlernetværk
  • Et alsidigt og frit arbejdsmiljø, hvor du kan sætte dit præg.
  • En hverdag i en uformel organisation, hvor vi sætter stor pris på godt humør og gå-på-mod.
  • Udviklingsmuligheder på tværs af mange faggrupper.
  • Tværfagligt samarbejde i et stort hus med mange afdelinger inkl. egen produktion og eget laboratorie.
  • Gode kollegaer, julefrokoster, sommerfester, vinklub, DHL-løb, bowling og andre sociale arrangementer.