DECO GROUP A/S

Hos Deco Group AS er vi specialister i smukke og funktionelle gardinløsninger og markiser, og er blandt de markedsledende i branchen.
Vi udvikler og distribuerer gardiner, markiser samt gardin- og badtilbehør i hele Norden under de fire brands DEBEL, SEGA, Gardinbus.com og nyegardiner.dk.

Vi leverer både standardløsninger til gør-det-selv folket samt gardiner og markiser på specialmål til privatkunder og erhvervsformål.

Vi arbejder kontinuerligt på at tilpasse os tendenserne i markedet, når det gælder design, produktudvikling, materialevalg og bæredygtighed. Med baggrund i vores stærke position på markedet har vi gennem de senere år opbygget et effektivt koncept med rådgivning, opmåling og montering af gardiner og markiser hjemme hos forbrugerne.

Vores mest værdifulde aktiver og ambassadører er uden tvivl vores medarbejdere, der sidder på vores kontorer i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland. Takket være dem, og deres ‘can do’-tankegang, entusiasme og store produktviden, er vi i dag markedsledende inden for gardiner, markiser og gardin- og badtilbehør. Dén tilgang er i dag gennemsyret i hele vores organisation – fra forretningsmodel til produktudvikling – fra kontor til lager. Vi tilvælger bevidst medarbejdere, der kan og vil flytte ikke bare sig selv, men også vores forretning. Organisationsstrukturen er udpræget flad med lavt fra gulv til loft.

Læs mere på decogroup.dk