DECO GROUP A/S

Vores speciale er produktion af gardiner, gardinstænger, markiser og tilbehør til badet. Vi har siden dag ét samlet på den ekspertviden, der gør os førende på markedet – herunder brandet DEBEL®, der har rundet de 40 år og the grand old lady KIRSCH™, der fylder ikke mindre end 100 år i Skandinavien. Vi har specialiseret os i at producere og levere til detail-kæder og handler ikke direkte med private.

Vi arbejder hele tiden på at tilpasse os tendenserne i markedet, når det gælder design, produktudvikling og materialevalg. Med baggrund i vores stærke position på gør-det-selv markedet har vi gennem de senere år også opbygget et effektivt koncept med rådgivning, opmåling og montering af gardiner og markiser ude hos forbrugerne.

Vores mest værdifulde aktiver og ambassadører er utvivlsomt vores medarbejdere, der sidder på vores kontorer i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det er takket være dem og deres ‘can do’-tankegang, entusiasme og store produktviden, at vi i dag sidder som markedsledende inden for produktion af gardiner, gardinstænger og badtilbehør. Dén tilgang er i dag gennemsyret i hele vores organisation – fra forretningsmodel til produktudvikling – fra kontor til lager. Vi tilvælger bevidst medarbejdere, der kan og vil flytte ikke bare sig selv, men også vores forretning. Organisationstrukturen er udpræget flad med lavt fra gulv til loft. Så hvis du kan og vil, så får du skam også lov!