Fredericia Kommune

Som medarbejder i Fredericia Kommune bliver du en del af en innovativ og udviklingsorienteret arbejdsplads.

Kompetenceudvikling er et nøgleord i visionen for Fredericia, og byrådet lægger vægt på, at kommunens service udvikles i tæt dialog med ledere og medarbejdere. Vi vil en kultur i Fredericia Kommune, hvor idéerne bliver sagt højt – og de bedste og mest levedygtige prioriteres. Vi tager ansvar for helheden og arbejder systematisk på tværs af fagområder. Målet er en smidig og effektiv organisation, der samskaber velfærd og service med borgere, foreninger og virksomheder.

Centrum i Danmark

Fredericia er med sin historie og sin centrale beliggenhed en innovativ og spændende erhvervsby, der ikke til at komme udenom. Fredericia er en gamle fæstningsby, smukt beliggende ved Lillebælt, og regionens trafikknudepunkt med Danmarks mest attraktive og centrale erhvervsområder. Alle veje fører bogstavelig talt til Fredericia!

Et sprudlende kulturliv

I Fredericia finder du Danmarks eneste musicalakademi, det internationalt anerkendte Fredericia Teater, som bl.a. har haft stor succes med flere musicals - eks. Shu-bi-dua-musical, Disneys Den lille Havfrue - The musical. Byen byder også på det hyggelige spillested Tøjhuset, Ungdommens Hus, gallerier, museer, mange forretninger, cafeer og restauranter samt natur og badestrand tæt på byens centrum. Ny arkitektur, store smukke pladser og historiske bygninger er også en del af Fredericia. Hvert år bliver der afholdt store by-events, som 6. Juli-Dagene, Fredericia City Triathlon og Festugen.

Fredericias nye bydel for alle

”Kanalbyen ved Lillebælt” er Fredericias nye bydel med boliger, erhverv og kultur i et bæredygtigt miljø, der åbner den gamle fæstningsby ud til vandet. Ambitionen er at skabe op mod 2.800 nye arbejdspladser og omkring 1.000 boliger i en levende bydel med direkte adgang til Lillebælt. Du kan læse mere om kanalbyen på: www.fredericiac.dk