Magenta ApS

I Magenta kan jeg både have et spændende og udfordrende job samtidig med, at jeg kan prioritere mit familieliv og hente børn tidligt. Mange steder eksisterer work-life balance kun på papiret, men her er det virkelighed.


Anne Dorthe Bach,
DPO & projektleder

Vi har arbejdet med open source-teknologier siden 1999.

Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner.

En arbejdsplads baseret på tillid og læring, der matcher dine behov

Udvikling i centrum

Som it-leverandør er det vigtigt for os, at vi skaber et rum, hvor medarbejderne er opdateret på relevante tiltag inden for branchen. Derfor samles vi to gange årligt på tværs af organisationen for at dele viden og inspirere hinanden.

Tillid

Hos Magenta er tillid en central værdi. Vi har tillid til medarbejdernes kompetencer, og vi tror på, at medarbejdere, der får lov at tænke selv, leverer de bedste resultater. Der er ikke langt fra idé til handling - eller fra medarbejder til direktør.

Fleksible rammer

Vores medarbejderes trivsel er et centralt element i hverdagen. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Vi tror på, at vores medarbejdere præsterer bedre ved at opretholde en god work-life balance.

Ydelser

Vores opgaver spænder fra udvikling, drift, rådgivning og vedligehold til support på systemer, infrastruktur og software. Vi nytænker og udfordrer markedet og er stolte af vores innovative kræfter, der flytter vores kunder fremad og giver dem den nyeste viden og software.

Vi har også Django og Drupal på inventarlisten.

Produkter

Vi leverer en række open source systemer og integrationer primært til den offentlige sektor i Danmark, Grønland og Norden.

Blandt andet OpenDesk, OS2cprbroker, OS2datascanner og komponenter til kommunernes rammearkitektur og regioners it-miljø.

Vores kontorer

1112 København K
Pilestræde 43, 3. sal
+45 3336 9696

8000 Aarhus C
Skt. Johannes Allé 2
+45 3336 9699

3900 Nuuk, Grønland
Imaneq 32, 3. sal
+299 556675