TopTeam ApS

Hos TopTeam kan du få en central rolle i design og udvikling af spændende specialmaskiner og kompliceret produktionsudstyr.

Vi arbejder med de nyeste teknologier inden for automation og robotteknologi, så du kommer til at fortsætte din faglige udvikling og være på forkant med den nyeste udvikling, hvis du bliver en del af vores hold af specialister. Hos os er fagligheden vigtig, men det personlige match mellem vores konsulenter og kunder, er mindst lige så vigtig. Derfor kan du hos TopTeam også se frem til at udvikle dine samarbejdskompetencer.

TopTeam Medarbejdere

Faglig udvikling og udfordrende opgaver hos kunderne

Vores ”produkt” er vores ekspertise, og derfor gør vi meget for, at du og dine kolleger udvikler jer gennem komplekse faglige udfordringer og videre-uddannelse. Herudover får du som nyansat en grundig introduktion til vores organisation og får stort kendskab til dine kollegaer, som du altid kan række ud efter, hvis du har brug for hjælp til en opgave. Du kommer til at indgå i kreative og forskelligartede forløb hos vores kunder i hele Jylland. Nogle forløb er korterevarende, men langt størstedelen er langsigtede samarbejder. Her kommer du til at beskæftige dig med alt fra automation, robotanlæg, transportanlæg og løfteudstyr til specialmaskiner og produktionsudstyr.

Fællesskabet i TopTeam

Vi glæder os til at byde dig indenfor i fællesskabet i TopTeam. Vi afholder mange årlige arrangementer herunder temamøder, faglige kurser og ikke mindst årets TopTeam-fest, som er en weekendtur. Her hygger vi og lærer hinanden endnu bedre at kende.

Vi arrangerer også sjove og underholdende sociale aftenarrangementer, som vores ansatte selv tager initiativ til at afholde. Det er for eksempel racerbanekørsel, foredrag, middage, fodboldkampe, flerdagsture og meget andet.

“Du udvikler dig enormt, for du er med til at designe produktionsudstyr til alt fra vindmøller, savværker, levnedsmiddelprodukter og meget, meget andet.” - Christoffer Steenholt Skøtt, Maskiningeniør