TopTeam ApS

TOPTEAM Specialister

Hos TopTeam kan du få en central rolle i design og udvikling af spændende specialmaskiner og kompliceret produktionsudstyr.

Vi arbejder med de nyeste teknologier inden for automation og robotteknologi, så du kommer til at fortsætte din faglige udvikling og være på forkant med den nyeste udvikling, hvis du bliver en del af vores hold af specialister. Hos os er fagligheden vigtig, men det personlige match mellem vores konsulenter og kunder, er mindst lige så vigtig. Derfor kan du hos TopTeam også se frem til at udvikle dine samarbejdskompetencer.

Udvikling

Faglig udvikling og udfordrende opgaver hos kunderne

Vores ”produkt” er vores ekspertise, og derfor gør vi meget for, at du og dine kolleger udvikler jer gennem komplekse faglige udfordringer og videre-uddannelse. Herudover får du som nyansat en grundig introduktion til vores organisation og får stort kendskab til dine kollegaer, som du altid kan række ud efter, hvis du har brug for hjælp til en opgave. Du kommer til at indgå i kreative og forskelligartede forløb hos vores kunder i hele Jylland. Nogle forløb er korterevarende, men langt størstedelen er langsigtede samarbejder. Her kommer du til at beskæftige dig med alt fra automation, robotanlæg, transportanlæg og løfteudstyr til specialmaskiner og produktionsudstyr.

to kolleger kigger på specialmaskiner
to kolleger drikker kaffe og kigger på teknik
Om os

Fællesskabet i TopTeam

Vi glæder os til at byde dig indenfor i fællesskabet i TopTeam. Vi afholder mange årlige arrangementer herunder temamøder, faglige kurser og ikke mindst årets TopTeam-fest, som er en weekendtur. Her hygger vi og lærer hinanden endnu bedre at kende.

Vi arrangerer også sjove og underholdende sociale aftenarrangementer, som vores ansatte selv tager initiativ til at afholde. Det er for eksempel racerbanekørsel, foredrag, middage, fodboldkampe, flerdagsture og meget andet.

“Du udvikler dig enormt, for du er med til at designe produktionsudstyr til alt fra vindmøller, savværker, levnedsmiddelprodukter og meget, meget andet.”

Christoffer Steenholt Skøtt, Maskiningeniør

Læs mere
Christoffer Skøtt
TopTeam kolleger

Vi er TopTeam

TopTeam er et rådgivende ingeniørfirma med hovedkontor i Skive og afdelinger i Aarhus. Siden 1999 har vi leveret ingeniørfaglig ekspertise og projektledelse inden for konstruktion af produktionsudstyr til især fødevare-, elektronik-, metal-, træ-, vind- og medicinalindustrierne.

Vores kunder er store og mellemstore danske og internationale maskinproducenter, og vi har typisk meget langvarige, fortrolige relationer til vores kunder.

Vi er omkring 50 højtspecialiserede maskiningeniører, produktionsteknologer, maskinmestre og industriteknikere, som brænder for at udvikle holdbare løsninger sammen med vores kunder.

Medarbejder i TopTeam

Har du det, der skal til?

For at blive en del af TopTeamet lægger vi vægt på, at du har en håndværksmæssig baggrund kombineret med stor mekanisk indsigt. Du har formentlig en baggrund som en uddannelse som maskiningeniør eller produktionsteknolog samt minimum 3 års erhvervserfaring inden for konstruktion af specialmaskiner.

Du skal desuden have solid brugererfaring med ét eller flere 3D-tegneprogrammer, være en holdspiller og have gode engelskkundskaber både på skrift og i tale, så du kan tale med vores internationale kunder.

Er du interesseret?

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside eller se, om vi har ledige stillinger.