XL-BYG

1,113 followers

XL-BYG as a workplace

138 ratings, 4 comments

Categories

Leadership
Culture and meaning
Career opportunities
Reward
Work environment and balance
Collaboration and relations

Are you or have you been employed at XL-BYG?

As a current or former employee, you can also tell us what you think about working at XL-BYG.
Remember that even though you are logged in, your rating is 100% anonymous to the employer

Comments

LANDSDÆKKENDE KÆDE MED LOKALE RØDDER

XL-BYG er en frivillig kæde. Med 100+ forretninger og en samlet butiksomsætning på ca. 8,5 mia. kr. er XL-BYG én af Danmarks største og mest markante byggevarekæder. XL-BYG driver samtidig en velassorteret webshop med byggematerialer og artikler til hus og have.

SALG TIL BÅDE PROFESSIONELLE OG PRIVATE KUNDER

Vi servicerer både professionelle og private kunder, og vores vigtigste ambition er at være branchens mest professionelle byggevarerådgiver. Udover et både bredt og dybt udvalg af trælastprodukter, byggevarer og byggemarkedsartikler i god kvalitet til konkurrencedygtige priser har vi også nogle af markedets mest veluddannede medarbejdere.

Uanset hvor du er i dit liv og din karriere, tilbyder vi mange forskellige muligheder for at skabe en spændende karriere

quotes

Arbejde i XL-byg

En stilling i XL-BYG giver dig en attraktiv mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i én af Danmarks største og mest traditionsrige brancher. Som leverandør til byggeriet af rådgivning, kvalitetsmaterialer og værktøj er vi med til at udvikle Danmark, når arkitekter, ingeniører og entreprenører skaber leve- og oplevelsesrum til mennesker i form af kontorhuse, boliger og kulturcentre. Og som leverandør til danskerne bidrager vi til vedligeholdelsen og udviklingen af den danske boligmasse.

I XL-BYG har vi stor tillid til dig som medarbejder. Du kan forvente at få indflydelse og stor handlefrihed, så du kan skabe din egen udvikling i et trygt miljø. XL-BYG forretningerne er altid på udkig efter talentfulde medarbejdere inden for bl.a. salg og rådgivning, og på kædekontoret i Aarhus favner vi Marketing, Indkøb, IT, HR og Økonomi.

SE VIDEOEN: KARRIEREMULIGHEDER I XL-BYG

Selv efter mere end 25 år i XL-BYG Malling er jeg stadig glad for at gå på arbejde hver dag. Der er et supergodt sammenhold blandt kollegerne og jeg kender mange af kunderne. Derudover har jeg gennem årene udviklet et kendskab til de fleste varegrupper i forretningen, hvilket gør mig i stand til at rådgive kunderne, uanset om de spørger til VVS-artikler, maling eller el-værktøj. Det er en stor tilfredsstillelse.

Gitte Molberg Kaltoft,

Byggemarkedsassistent i XL-BYG Malling

Jeg sætter stor pris på, at man i XL-BYG CF Ringsted viser tillid til medarbejderne. Det betyder bl.a, at jeg og mine kolleger på pladsen stort set selv styrer de arbejdsopgaver, der måtte være foruden pakning af de daglige ordrer. Jeg værdsætter ligeledes det gode samarbejde, der er mellem ”udefolkene” og sælgerne, samt ikke mindst den afslappede og hyggelige omgangstone, der er blandt alle kollegerne.

Tommy Olsen,

Lager- og logistikmedarbejderi XL-BYG CF Ringsted A/S

Student at XL-BYG

BLIV ELEV I XL-BYG

Som elev hos XL-BYG kommer du et skridt nærmere en uddannelse med gode fremtidsmuligheder. En uddannelse i XL-BYG giver dig et job og en fremtid fyldt med mennesker og spændende udfordringer.

Vi garanterer, at du får masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt, og ruste dig til et spændende liv i handelsbranchen.

ALSIDIG HVERDAG

Hos XL-BYG kan du blandt andet komme til at arbejde med salg, markedsføring, udvikling af tilbud, levering af materialer, indretning af butik og rådgivning af enten professionelle eller private kunder.

Her på siden kan du høre tre af vores elever fortælle om hverdagen som elev. Det er helt op til dig, om du vil være handels-, salgs- eller lagerelev.

MØD 3 ELEVER FRA XL-BYG

GENERELT OM UDDANNELSEN

FIRE FORSKELLIGE UDDANNELSER

Du kan vælge imellem fire forskellige elevuddannelser hos XL-BYG. Uddannelserne tager som udgangspunkt 2 år, hvor du veksler mellem skoleperioder og praktik i forretningen.

SKOLEOPHOLDET

Skoleopholdet foregår på Handelsfagskolen i Odder. Handelsfagskolens uddannelser dækker en stor del af detailhandlen, og får derfor elever fra hele landet. Skolen giver dig mulighed for at specialisere dig inden for et fag, og giver dig, i fællesskab med dit praktiksted, den faglige og praktiske kompetence, der kræves i branchen. Bemærk, mens du er under skoleophold, er du bosat på skolen i Odder.

TEORI OG PRAKSIS

Handelsfagskolen tilbyder relevante uddannelsesaktiviteter, der udfordrer din faglige og personlige udvikling. Det er også vigtigt for undervisningens opbygning og udformning, at du oplever, at både det praktiske og det faglige indhold bliver vægtet højt.

I løbet af din uddannelse kommer du på studietur til udlandet og tilbudt at deltage på den årlige elevdag. Inden du afslutter elevuddannelsen har du mulighed for at afslutte akademifaget - Salgsoptimering (10 ECTS).

XL-BYG kårer årets elev, der foruden æren modtager en præmie på 5.000,-.

VÆLG UDDANNELSE

Læs mere om uddannelserne til henholdsvis Salgsassistent i byggecenter, Handelsassistent i træ- og byggematerialer, Handelsassistent i værktøj og beslag eller Lager- og logistikuddannelsen herunder:

BLIV EN DEL AF HOLDET

Vi søger friske kræfter, der brænder for at give vores kunder den bedste oplevelse, og som ønsker at blive en del vores XL-BYG team. Er du initiativrig, udadvendt, selvstændig og drømmer om en uddannelse med mange karrieremuligheder bagefter, så send en ansøgning til de forretninger, hvor du gerne vil have en praktikplads via dette link.

Har du spørgsmål til elevuddannelser i XL-BYG, så send en mail til hr@XL-BYG.dk eller kontakt uddannelsesafdelingen på telefon 87 45 42 00.

  • XL-BYG a.m.b.a. (Kædekontor) 
  • Holmstrupgårdvej 20, 8220 Brabrand 
  • CVRnr.: 26864100 | Tel.: +45 87454100 |
  • Email: info@xl-byg.dk | www.xl-byg.dk

Ad statistics for XL-BYG

Here is an overview of job ads from XL-BYG. You can see which channels and regions the ads were placed in and how the number of posted job ads have changed for each quarter.


Address

XL-BYG
Holmstrupgårdvej 20
8220 Brabrand
https://www.xl-byg.dk/

Career site

https://www.xl-byg.dk/artikel/karriere

Map