XL-BYG

LANDSDÆKKENDE KÆDE MED LOKALE RØDDER

XL-BYG er en frivillig kæde. Med ca. 100 forretninger og en samlet butiksomsætning på ca. 10 mia. kr. er XL-BYG én af Danmarks største og mest markante byggevarekæder. XL-BYG driver samtidig en velassorteret webshop med byggematerialer og artikler til hus og have.

SALG TIL BÅDE PROFESSIONELLE OG PRIVATE KUNDER

Vi servicerer både professionelle og private kunder, og vores vigtigste ambition er at være branchens mest professionelle byggevarerådgiver. Udover et både bredt og dybt udvalg af trælastprodukter, byggevarer og byggemarkedsartikler i god kvalitet til konkurrencedygtige priser har vi også nogle af markedets mest veluddannede medarbejdere.

ARBEJDE I XL-BYG

En stilling i XL-BYG giver dig en attraktiv mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i én af Danmarks største og mest traditionsrige brancher. Som leverandør til byggeriet af rådgivning, kvalitetsmaterialer og værktøj er vi med til at udvikle Danmark, når arkitekter, ingeniører og entreprenører skaber leve- og oplevelsesrum til mennesker i form af kontorhuse, boliger og kulturcentre. Og som leverandør til danskerne bidrager vi til vedligeholdelsen og udviklingen af den danske boligmasse.

I XL-BYG har vi stor tillid til dig som medarbejder. Du kan forvente at få indflydelse og stor handlefrihed, så du kan skabe din egen udvikling i et trygt miljø. XL-BYG forretningerne er altid på udkig efter talentfulde medarbejdere inden for bl.a. salg og rådgivning, og på kædekontoret i Aarhus favner vi Marketing, Indkøb, IT, HR, Økonomi og Webshop.