XL-BYG

Gem
XL-BYG
Salgsassistent til byggemarked, XL-BYG Søften

XL-BYG, Hinnerup

Kan du tale med alle kundetyper, stortrives du med masser af kundekontakt og nyder at lave kundeløsninger/salg der opfylder og tilfredsstiller kundens behov?

Så er det dig, vi mangler hos XL-BYG Søften. Som medarbejder hos os får du en bred produktportefølje og stor produktviden. Dine særlige ansvarsområder bliver håndværktøj, beslag, gulve og fliser, men du skal betragte hele byggemarkedet som dit ansvarsområde. Har du en særlig interesse for trælast, er det kun et plus. Hos os er kunden den vigtigste og kunden skal derfor altid serviceres hurtigt og professionelt.

Arbejdsopgaver

 • Salg til og servicering af vores kunder
 • Disponering af sortiment
 • Ansvarlig for opbygning af udstillinger
XL-BYG
Gem
XL-BYG
Salgsassistent til XL-BYG Bording

XL-BYG, Bording

Vi søger en engageret og energisk sælger til vores byggemarked. Du skal have lyst og energi til at udvikle vores salg til vore professionelle kunder m.fl. Gerne med særligt fokus indenfor området værktøj og beslag.

Vi søger en ny kollega som, i tæt samarbejde med vores byggemarkedsleder, salgschef og direktør, vil være med til at udvikle vores proff-afdeling. Vi søger en holdspiller som kan drive sig selv og samtidig motiveres af at rådgive og vejlede vores kunder til at finde den bedste løsning til deres projekt og, som samtidig er en fleksibel og engageret medarbejder med bred erfaring inden for branchen.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i en forretning i god vækst, hvor du kommer til at arbejde sammen med dynamiske og engagerede kolleger, der alle lægger vægt på en høj kvalitet i den service, vi yder vores kunder.

XL-BYG
Gem
XL-BYG
Dynamisk økonomichef

XL-BYG, Nykøbing M

Vi søger en faglig stærk og hands-on økonomichef til et spændende job, i central placeret stilling og med både faglige og personlige muligheder ift. det økonomiske og ledelsesmæssige ansvar og opgaver.

Du vil være Tømmergaardens specialist på det økonomiske område, sparringspartner for direktionen, og samtidig ansvarlig og medvirkende til at de daglige opgaver bliver løst i samarbejde med de 10 medarbejdere, som refererer direkte til dig. Du vil blive en del af ledergruppen med reference til adm. direktør og stillingen vil være med base i Nykøbing Mors.

Som økonomichef er du en vigtig sparringspartner for dine medarbejdere og ledergruppen. Ledergruppen tæller udover afdelingsdirektørerne også chefer for IT, HR og Indkøb. Du sikrer overskuelige månedsrapporter og du opstiller årsrapporten. Det er også dig, der er kontaktperson til myndigheder, revisor, bank, forsikring m.fl.

XL-BYG
Gem
XL-BYG
Bliv XL-BYG Trainee 2022

XL-BYG

Med en traineeuddannelse i XL-BYG indgår du en 2-årig aftale, hvor du bliver faglært handelsassistent eller salgsassistent med et statsanerkendt eksamensbevis.

XL-BYG

En uddannelse, som åbner for et væld af fremtidsmuligheder, hvor du sammen med et team af gode kollegaer får hjælp til at udleve dit fulde potentiale.

Handelstrainee: Drømmer du om en uddannelse som Handelsassistent bliver du udlært inden for professionelt salg og med speciale i træ, byggematerialer eller værktøj.

Salgstrainee: Drømmer du om en karriere med salg til vores mange dygtige private gør-set-selv kunder kan vi tilbyde dig at tage en uddannelse som Salgsassistent.

XL-BYG
Gem
XL-BYG
Kontorassistent til debitorbogholderiet i Nykøbing Mors

XL-BYG, Nykøbing M

Har du lyst til at arbejde med debitorer? Er du også klar på at tage telefonen? Og vil du gerne være del af et team med gode kolleger, godt samarbejde og socialt fællesskab? Så har vi måske jobbet til dig!

Du bliver en del af Økonomi/Bogholderi-funktionen med 10 nærmeste kolleger, hvor vi har et uformelt samarbejde. Her har vi et godt sammenhold, man kommer hinanden ved og kan lide at have det sjovt sammen.

Du kommer til at arbejde med en række forskellige opgaver inden for bogholderi og telefonpasning, hvor du kommunikerer med både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Du vil blive del af en kundeserviceorienteret funktion, da vi bidrager til, at kunderne får en god oplevelse og har lyst til at komme igen i vores forretninger.

XL-BYG
Gem
XL-BYG
Leder til vores ekspeditionslager hos XL-BYG Vorup

XL-BYG, Randers

Vores ekspeditionslager er veldrevet med dygtige medarbejdere, som mangler en fagligt stærk leder, der er optaget af udvikling og optimering af lagerfunktionen ved at tage synligt og hands-on ansvar.

XL-BYG Vorup sælger byggematerialer til store byggepladser, lokale håndværkere og private gør-det-selv-byggere.

Du får det overordnede ansvar for indretning, varehåndtering og kundeekspedition på vores lager.

Du vil få en stor berøringsflade, da rollen indeholder koordinering med interne afdelinger i Vorup tømmerhandel såsom webshop-lager, kørsel og ikke mindst salgsafdelingen. Derudover vil der være løbende samarbejde med Vorupgruppens eksterne afdelinger.

XL-BYG
Gem
XL-BYG
Chauffør til vores logistikafdeling i Køge

XL-BYG, Køge

Er du morgenfrisk, serviceminded og klar til at arbejde både selvstændigt og i et alsidigt team?

Vi søger en ansvarsfuld chauffør, der står klar til at sikre korrekte leverancer til vores professionelle såvel som private kunder.

Har du som chauffør lyst til at indgå i et team af medarbejdere, hvor der er en god omgangstone, og hvor der bliver stillet store krav til din arbejdsindsats, så er dette job måske lige noget for dig.

Jobbets primære indhold:

 • Daglige leveringer til vores mange professionelle såvel som private kunder
 • Af- og pålæsning af varer på lastvognen
 • Afhentning af varer ved leverandører
XL-BYG
Gem
XL-BYG
Salgsassistent

XL-BYG, Lemvig

Er du sælgeren, der kan tale med alle kundetyper og trives med masser af kundekontakt, nyder at lave kundeløsninger og salg ud fra vores bredde produktsortiment? Så er du måske vores nye kollega.

Som salgsassistent arbejder du tæt sammen med dine kollegaer, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår indbydende og inspirerende. Arbejdsopgaver er primært:

 • Rådgivning og servicering af forretningens mange lokale kunder
 • Ansvar for de vareområder, hvor du er faglig kompetent og har ønsker
 • Udvikling af produktkategorierne i egen afdeling
XL-BYG
Gem
XL-BYG
Trælastsælger til XL-BYG Søften

XL-BYG, Hinnerup

Du kender byggeriets og håndværkernes udfordringer, du kan vejlede og rådgive private og professionelle kunder, og du ønsker en dagligdag præget af kundekontakt og variation.

Til vores forretning i Søften søger vi en dygtig trælastsælger, der trives med samhandlen med vores professionelle og private kunder, frihed under ansvar samt muligheden for at tage beslutninger i forhold til kunderne.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Projektsalg fra start til slut samt ekspedition af private og professionelle kunder
 • Være kundens naturlige og foretrukne sparringspartner
 • Rådgivning, tilbudsgivning samt mængde- og materialeberegning
XL-BYG