NCC Danmark

Velkommen til NCC

NCC er en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden med ekspertise i at håndtere komplekse byggeprocesser fra start til slut. På den måde udvikler og vedligeholder vi de fysiske rammer for samfundet. Vores forretning omfatter udvikling af erhvervsejendommme, bygge- og infrastrukturprojekter, samt asfalt og råstofudvinding.

Vi sigter målrettet på at mindske både vores egen og vores kunders påvirkning af miljøet og arbejder kontinuerligt med at tilbyde flere og bedre bæredygtige produkter og løsninger.

Ved at starte din karriere i NCC vil du ikke blot være med til at håndtere komplekse bygge- og anlægsprocesser – du vil også bidrage til at kommende generationer overtager et samfund, der er i endnu bedre form. Vi er altid på udkig efter kloge hoveder og hænder til at hjælpe os med at gøre vores vision til en realitet.

NCC

NCC Building

NCC Building opfører og renoverer primært boliger og kontorer, men bygger også offentlige bygninger, som skoler, hospitaler og idrætshaller, samt erhvervsbyggeri, som forretninger og lagerbygninger.

NCC Infrastructure

NCC Infrastructures aktiviteter omfatter projekter i alle størrelser, og forskellige produkter fra veje, broer og tunneler til vand- og spildevandsanlæg, rørledninger og anlæg til industri- og energisektoren.

NCC Industry

Aktiviteterne i NCC Industry er opbygget omkring råstofudvinding samt asfaltproduktion og -udlægning. Områderne hænger sammen og danner en naturlig forarbejdningskæde, som er velintegreret med NCC’s bygge- og anlægsvirksomhed.

NCC Property Development

I NCC Property Development er kerneydelsen projektudvikling. Fokus er primært rettet mod køb af hele områder eller unikt beliggende ejendomme med henblik på udvikling af erhvervsejendomme til kontor-, retail- eller logistikformål.

NCC

Sammen er vi stærkest

I NCC har vi fokus på fællesskabet og stoltheden ved at være en del af NCC-familien. Vi tror på, at vi er stærkest, når vi løser opgaverne sammen og bruger alle vores mange kompetencer. Med sloganet ”Sammen er vi stærkest” hylder vi viljen og evnen til at skabe resultater sammen.

I videoerne nedenfor zoomer vi ind på nogle af vores mange spændende projekter og forskellige fagligheder. Hør hvad vores medarbejdere fortæller om deres arbejde, dagligdag og kulturen i NCC.

Karriere og udvikling i NCC

Der er mange gode grunde til at arbejde i NCC. En af dem er vores fokus på karriere og udvikling. Med vores medarbejdere som vores vigtigste aktiv, er deres færdigheder nemlig afgørende for vores succes.

Altid spændende projekter

I NCC vil du altid have mulighed for at blive en del af et spændende projekt uanset om det handler om at udvide og vedligeholde vejnettet og den usynlige, men vitale infrastruktur, byggeri, renovering eller projektudvikling. Vi har alt fra små opgaver som asfaltudlægning på villaveje til kæmpe milliardprojekter inden for byggeri. Vi har altså lidt for enhver smag.

NCC

2.200

kolleger i Danmark. 14.500 kolleger på nordisk plan.

5,7 milliarder DKK

lå vores omsætning i NCC Danmark på i 2020, mens NCC koncernen havde en omsætning på ca. 38 mia. DKK i 2020.