NCC Danmark

Gem
NCC Danmark
VDC Manager til byggeopgaver og udvikling

NCC Danmark, Søborg

Har du evnen til at bygge bro mellem innovation, morgendagens teknologi og hverdagens praksis? Kunne du tænke dig at spille en central rolle inden for Virtual Design & Construction (VDC) hos Danmarks førende rådgivende entreprenør? Har du byggeteknisk indsigt? Og vil du have et stort netværk af kvalificerede kollegaer i en stærk virksomhedskultur?

Som VDC Manager får du en alsidig hverdag med spændende opgaver. Du bliver en del af vores stærke VDC-team og en digital medspiller på flere af vores byggesager. Dertil får du en bred kontaktflade i NCC indenfor alle vores områder såsom salg, projektering, indkøb, produktion og udførelse.

Jobbet indebærer, at du:

 • Deltager i projektarbejde fra tilbud til udførelse ift. at lede optimale digitale processer
 • Går forrest med pionerånd og viser muligheder med digitale løsninger
 • Er vedholdende, proaktiv og struktureret
 • Har gode kommunikative evner
NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
NCC's El-afdeling søger akkordelektrikere

NCC Danmark, Søborg

Vi har travlt! Derfor søger vi nu mere end 20 akkordelektrikere/formænd. El-afdelingen i NCC er et stort og stabilt el-firma med en solid portefølje af ordrer flere år frem. Vi kan tilbyde et job med frihed, gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold samt kompetente kolleger.

Dit nye team består af engagerede og dygtige kolleger. Vi har et godt arbejdsmiljø og en god tone, hvor vi både kan udfordre hinanden fagligt og have det sjovt sammen.

i> ”Du får et interessant og selvstændigt job, hvor kvalitet, kompetence og fleksibilitet er nøgleordene i din og afdelingens udvikling,” siger sektionschef Johnny Sander.

NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Befarne skibsassistenter til NCC Industry

NCC Danmark

Har du lyst til at levere råstofferne til nogle af Danmarks største byggeprojekter? Så bliv skibsassistent hos NCC og kom med ombord, når vi udvider teamet.

Vi har masser at se til, og derfor leder vi efter nye skibsassistenter til vores ral- og sandsugere.

Du sejler ud 14 dage ad gangen. Her er du med til at udvinde råstoffer fra havbunden, som efterfølgende landes på vores søpladser i Esbjerg, Aarhus, Avedøre og Køge samt hos eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.

Du er med til at få det hele til at fungere på skibet, når du f.eks.:

 • vedligeholder maskineri og produktionsudstyr
 • losser sømaterialer på søpladserne
 • udfører svejsearbejde
 • laver mad til teamet.
NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Styrmand til NCC Råstoffer

NCC Danmark

Vil du være med til at lokalisere og udvinde råstoffer til landets største byggeprojekter? Så bliv styrmand hos NCC og hjælp os med at sikre den bedste kvalitet af materialer fra havbunden.

Vi får flere og flere opgaver ind, og derfor søger vi en styrmand til vores ral- og sandsugere. Du sejler ud fra Avedøre, Køge eller Esbjerg og er på søen 14 dage ad gangen. Udover at være med til at føre skibet med sikker hånd, spiller du en central rolle i at lokalisere og udvinde råstoffer, som efterfølgende landes på vores søpladser i Esbjerg, Aarhus, Avedøre og Køge samt hos eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.

Du er med til at sikre, at vi leverer den helt rigtige kvalitet af råstoffer, når du:

 • opbygger kendskabet til udvindingsområderne
 • optimerer på effektivitet og tid
 • bidrager til driften af hele skibet
NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Ejendomsudvikler til boligprojekter i hele landet

NCC Danmark, Søborg

Vil du være med til at etablere vores nye afdeling for boligudvikling? Og brænder du for at udvikle og gennemføre store boligprojekter og byområder med omtanke for miljøet?

Så er du måske vores nye kollega i NCC Property Development. Du bliver en del af et passioneret team med et kompetent bagland og du får en hverdag, hvor du skal tænke anderledes og i nye koncepter.

Helt konkret er du den, der:

 • finder projektmuligheder
 • udarbejder analyser, budgetter og business cases
 • får projekterne tegnet og kalkuleret sammen med arkitekter og ingeniører
NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Håndværker/arbejder til fjernvarmeprojekter

NCC Danmark, Søborg

Har du lyst til at samarbejde med et team på fjernvarmeprojekter, hvor du bl.a. udfører gravearbejde og spunsning? Og kunne du tænke dig at indgå i en af de førende entreprenørvirksomheder i Danmark og Norden?

Så bliv en del af NCC. Her får du en stilling i en virksomhed med stort fokus på sikkerhed og trivsel for medarbejderne.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at prioritere et godt arbejdsmiljø og sikkerhed for vores kolleger. Det har betydet, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Skibsinspektør til nyoprettet stilling

NCC Danmark, Kolding

Vil du sikre, at vi får lavet de rigtige forebyggende indsatser i tide på vores flåde? Og kunne du tænke dig at blive en del af en selvkørende enhed, hvor vi går op i ordentlighed – både i forhold til sikkerhed og godt kollegaskab?

Så bliv skibsingeniør i NCC Industry. Her er der fuld damp under kedlerne på den gode måde, for vi havde omsætningsrekord sidste år.

Nysgerrig? Så læs endelig videre her.

NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Miljø- og klimakonsulent – vær med til at skabe rammerne for dit job

NCC Danmark, Søborg

Har du arbejdet med miljø og klima i flere år? Og kunne du tænke dig at bringe al din erfaring i spil og være med til at sætte dagsordenen for miljø og klima i NCC Civil Engineering Danmark?

Her er om noget en nyoprettet stilling, hvor du selv kan tegne rammerne. Med et intensiveret fokus på miljø og klima både i NCC og i bygge- og anlægsbranchen generelt har vi brug for at strukturere vores indsatser. Det skal du hjælpe os med. Vi vil lytte til dig og din erfaring, og du vil derfor i høj grad hjælpe os med at sætte retning og prioritere indsatserne.

Når du er kommet på plads i jobbet, er du med til selv at definere og prioritere opgaverne og indsatsområder.

NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Produktionschef – skab din egen afdeling for rør- og smedearbejdere inden for fjernvarme

NCC Danmark, Søborg

Vil du opbygge et nyt team af smede fra bunden? Og vil du være med til at støtte op om den grønne omstilling, når dit hold er med til at udføre fjernvarmeprojekter?

Så bliv vores nye produktionschef inden for fjernvarme og gør os selvforsynende med arbejdskraft med smedefaglig baggrund. Her får du indflydelse i verdensklasse og al den opbakning, du kunne ønske dig til at prøve nye idéer af.

Nysgerrig? Læs mere her.

NCC Danmark
Gem
Kleven & Partners Rekruttering ApS Afdelingschef – Beton & Anlæg, Civil Engineering, NCC Danmark

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for NCC Danmark

 • Brænder du for at motivere og lede mennesker?
 • Vil du stå i spidsen for udførelsen af infrastruktur-projekter?
 • Har du faglig erfaring fra infrastruktur eller byggeri?

I din rolle som afdelingschef er du ansvarlig for faglig ledelse og sparring, personaleledelse og udvikling, samt samarbejdet eksternt og internt hos NCC. Det er dig, der har overblikket og ved, hvad afdelingen kan byde ind med, samtidig med at du har overblikket over tidsforbrug, økonomi og ressourcer.

Vi leder efter en rollemodel med en åben og imødekommende ledelsesstil. Du har gennemslagskraft og er en stærk kommunikator. Du er god til at spotte forbedringsområder og til at implementere forbedringerne, og som en synlig leder er du klar til at deltage aktivt i ledelses- og medarbejderudvikling i NCC-regi.