GSV Materieludlejning

VELKOMMEN TIL DANMARKS STØRSTE UDLEJNINGSVIRKSOMHED

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede serviceløsninger.

Hos os får du en innovativ samarbejdspartner, og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Vi er klar over, hvordan byggeindustrien påvirker miljøet og det er vores fælles ansvar at finde miljøvenlige løsninger til fremtiden.

Vi påtager os gerne ansvaret for at påvirke udviklingen af det miljøvenlige materiel til vores kunder, og investerer i at have en bred portefølje af hybrid, el- og batteridrevne maskiner, mens vi stadig arbejder hårdt på at få vores maskinpark endnu mere miljøvenlige, til gavn for vores kunder.


GSV er en one-stop-shop og kan hjælpe kunden med enhver udfordring,

fortæller HR Partner Benthe Høeg.

Mennesker før maskiner

Maskiner og materiel kan alle købe – det er mennesker og relationer, der gør forskellen. Mennesker, der knokler for hele tiden at gøre det bedre – det er GSV. Partnerskaber og langsigtede relationer med kunder og leverandører – det er GSV. Materiel af høj kvalitet certificeret efter de højeste standarder og tilgængeligt 24/7 i hele Danmark – det er GSV.

Se videoen:

Bliv mekaniker eller montør hos GSVAlle mennesker skal behandles med respekt og værdighed. Det er ikke bare noget, vi siger. Vi kommer før maskinerne. Det kan du virkelig mærke. Og det siger ret meget, når vi har branchens bedste materiel.

— Benthe.

I GSV tænker vi langsigtet

Som markedsledende udlejer af materiel i Danmark laver vi aldrig halve løsninger. Vi lever af, at både vores kunder, leverandører og medarbejdere holder af GSV og har lyst til at komme igen i morgen.

Vi bidrager til, at vores kunder kan gøre Danmark bedre gennem bygge- og anlægsprojekter og effektiv industriproduktion. Og vi ønsker at udvikle os hele tiden og holde os på forkant med den nyeste teknologi, de nyeste krav til miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed – og det bedste materiel.

MISSION

Vi hjælper vores kunder med at forbedre Danmark ved at udleje materiel af høj kvalitet og drive vores forretning med fokus på mennesker, kvalitet og service med et personligt fingeraftryk.

VISION

GSV vil være anerkendt som en innovativ partner for vores kunder og leverandører, en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere samt en god investering for vores ejere.

En moderne virksomhed med gamle dyder

Vi tror på, at dedikerede medarbejdere, der har det godt, leverer det, der gør forskellen for vores kunder. Og fordi vi i GSV bare godt kan lide mennesker.


Vores tætte relationer til vores kunder, medarbejdere og leverandører er altafgørende i en verden, hvor tingene går stærkt. Når vores kunder har brug for, at vi rykker hurtigt ud på byggepladsen, står vi klar til at hjælpe 24/7.

— Benthe.

Lidt mere om GSV

GSV er en fusion mellem G.S.V. Materieludlejning, Pitzner Materiel, Bramsnæs Entreprenørmaskiner, Ramirent og Bilsby.

  • Primo 2020 var vi i GSV over 500 medarbejdere fordelt på 21 afdelinger.
  • Vi tilbyder alt lige fra udlejning af et enkelt stykke materiel til avancerede totalløsninger.
  • Vi har 70 års erfaring, en bred viden og stærke niche- og specialistkompetencer.
  • Vi er landsdækkende med afdelinger over hele Danmark. Det betyder let og effektiv adgang til materiel, løsninger og serviceydelser i markedets mest komplette udgave.


Hos GSV står vi aldrig stille. Vi er drevet af at kunne levere de bedste løsninger, og hvordan vi i samspil med kunden kan levere den mest personlige service i branchen.

– Dan O. Vorsholt, CEO

Dan O. Vorsholt (CEO) er uddannet entreprenørmaskinmekaniker og har herefter arbejdet i mange funktioner hos GSV, bl.a. som montør, afdelingsleder, regionschef, driftsdirektør og adm. direktør.

Fritidsinteresser: fodbold, golf og familien.
Hvor ser du GSV om 5 år? Markedsledende materieludlejer i Danmark med en høj kvalitet over hele linjen. GSV vil dække bredere geografisk og have etableret sig i Sverige.