GSV Materieludlejning

Velkommen til Danmarks førende materieludlejer

Vi leverer både småt håndværktøj og helt store maskiner til alle slags bygge- og anlægsopgaver lige fra den lille byggesag til de helt store byggepladser. Vi har afdelinger i hele landet, og dine mere end 550 kolleger spænder bredt – fra mekanikeren, montøren, til udlejningskonsulenten, servicemedarbejderen, den administrative kollega og lederen.

Det er vigtigt for os at tage ansvar for Danmarks fremtid ved altid at udfordre os selv til at tænke nyt. Det gør vi gennem digitalisering og ved at øge de grønne ambitioner. F.eks. støtter vi op om deleøkonomien og arbejder hårdt på at vi kan deles om maskinerne i Danmark. Vi samarbejder med vores kunder, ligesom vi investerer i eldrevne maskiner.

I GSV investerer vi massivt i digitale værktøjer, og vi ser mange fordele ved at digitalisere. Vi har vores GSV-app, hvor du kan bestille og afmelde materiel lige ved hånden. Vi har også udviklet et dashboard, Mit GSV, der bl.a. giver mulighed for at optimere lejedage, få overblik over lejet materiel og trække CO2-rapporter. Det handler om “Work smarter, not harder”, som digitaliseringen hjælper os med.

Frank Olesen (adm.direktør) er uddannet økonom og har arbejdet som sælger, account manager, forretningsudvikler, leder, operationschef og som administrrende direktør. De seneste 6 år har Frank været i GSV.

”Hos GSV bestræber vi os på at levere de bedste løsninger i samspil med kunden. Vi er Danmarks bredeste udlejningsteam, og på tværs af teamet sætter vi alle vores kompetencer i spil sammen med kunden og til glæde for kunden. Sammen er vi stærkest.”

Hvor ser du GSV om 5 år?

Fortsat som den ledende udlejningsvirksomhed i Danmark, der er medvirkende til at skubbe på branchens udvikling indenfor digitalisering og bæredygtighed. Vi bliver af kunderne anerkendt for vores stærke kompetencer på tværs af virksomheden. Vores 3 kulturbærende udsagn er fortsat: Mennesker før maskiner, Sammen er vi stærkest og kunden i centrum – fordi den både fortalte og ufortalte forståelse af GSV ligger meget dybt i de 3 udsagn.

GSV maskiner på byggeplads

Mennesker før maskiner

Vi ser nemlig mennesker før maskiner for her er alle roller vigtige, og vi lykkes kun i kraft af hinanden. Hos os nyder du derfor godt af, at der altid er en god kollega at række ud til. Vi bygger en kultur i GSV, hvor vi vægter inklusion, diversitet og lige udviklingsmuligheder højt.

”Noget af det bedste ved jobbet er den afvekslende hverdag, og de dage, hvor man går hjem, og har løst en kompleks opgave. Og så er arbejdskulturen rigtig god. Det betyder meget for mig, at vi sætter mennesker i centrum, så vi kommer godt igennem vores arbejde både fysisk og mentalt,” fortæller Benny, afdelingschef.

Glæd dig til at blive en del af en rummelig arbejdsplads, der favner bredt. Vi tror nemlig på, at det er vores forskelligheder, der gør os stærke. For det er de forskellige vinkler, der hjælper os igennem, når vi har brug for at tænke nyt.

”Jeg har oplevet fuldstændig ens muligheder og behandling, uanset om du er mand eller kvinde,” siger Stine, udlejningskonsulent.

Din fremtid kan gå mange veje – og du sætter kursen

Det skal være sikkert og sjovt at gå på arbejde. Og ikke kun de første par år, hvor alt er nyt og spændende. Hos os præger du selv din rejse, og vi bakker dig op med de kurser og den udvikling, du har brug for.

Alle, der bliver en del af GSV-holdet, skal gennem et kursus, hvor man lærer at forebygge og forhindre arbejdsulykker, hvordan man sikrer, at kvaliteten på vores materiel altid er i top, og hvordan vi mindsker miljøpåvirkning i GSV.

“Det er vigtigt, at vi passer på hinanden, når vi er på arbejde og følger de samme procedure, så vi leverer materiel af høj kvalitet og undgår ulykker,” fortæller Ivan, kvalitetsansvarlig.