GSV Materieludlejning

Gem
GSV Materieludlejning
Mekaniker til Danmarks førende materieludlejer

GSV Materieludlejning, Holbæk

Som Danmarks største udlejer af materiel til bygge- og anlægsopgaver har vi nok at lave. Du kommer ikke til at kede dig, når du tager ansvar for, at vores maskiner altid møder kundernes behov.

Du bliver en del af vores værksted i Holbæk sammen med 3 andre mekanikere og en værkfører. På værkstedet laver vi al slags servicering og vedligeholdelse, reparationer, årseftersyn, etc. på vores udlejningsmaskiner. Der er stor efterspørgsel på vores produkter, og derfor er der altid noget at lave:

Du får din daglige gang på vores værksted, hvor du har din egen værkstedsstation. Vi arbejder digitalt, så dine opgaver er planlagt i vores servicesystemapp. Det er også her, du kan logge dine opgaver, tider og reparationer.

GSV Materieludlejning
Gem
GSV Materieludlejning
Chauffør til Danmarks førende materieludlejer

GSV Materieludlejning, Aarhus

Som chauffør hos Danmarks førende materieludlejer leverer og henter du entreprenørmateriel hos vores kunder. Du bliver en del af vores Logistik team, Vest med 15 chauffører og 3 logistikassistenter. Din base bliver i vores afdeling i Aarhus, hvor du dagligt har et tæt samarbejde med dine kolleger i udlejning og klargøring.

Vi arbejder digitalt. Dine ture er planlagt i vores transportapp. Det er også her, du dokumenterer udførte transporter samt gemmer billeddokumentation.

Vi leder efter en kollega, som kan spille ind i vores gode samarbejde – som er hjælpsom, og som kommer med intentionen om at gøre vores kunder glade. Det er det, vi lever af.

GSV Materieludlejning