DSB

DSB – Plads til alle på rejsen mod det bæredygtige

  • Kan du se dig selv i en organisation, der gør en forskel for danskerne, og har fokus på at skabe en positiv, samarbejdende og bæredygtig arbejdsplads?

  • Vil du have ca. 7.000 fleksible og engagerede kolleger fra mange forskellige kulturer?

  • Og har du lyst til at være med til at binde hverdagen og weekenden sammen for 500.000 danskere hver dag?

Som medarbejder hos DSB får du ikke blot et nyt job – du bliver også en del af et stort fællesskab med en rig historie, vi er stolte af, og et fælles projekt for en lovende fremtid, som vi glæder os til.

Vi lægger vægt på vores kollegers trivsel og udvikling og værdsætter vores mangfoldige organisationskultur. Hos os er alle velkomne uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion.

Toget er fremtiden

I mere end 150 år har vi hos DSB bragt familier og venner sammen på tværs af hele Danmark i helligdagene, givet de morgenfriske et lift til arbejde og tilbudt en sikker og miljørigtig hjemrejse efter festen.

Det fortsætter vi med. Toget er fremtiden, grøn og fri for trængsel. Og inden for de nærmeste år også helt elektrisk.

Vi er en udviklingsorientret virksomhed, der ønsker at være en attraktiv og konkurrencedygtig arbejdsplads. Vi har løbende videre- og efteruddannelse, så du altid er klædt godt på til jobbet, karrieren og morgendagens udfordringer.
Og så har vi en lang række personalegoder såsom kantineordning, fitnessordning, gratis togkort til hele landet, sundhedsforsikring og pensions- og indkøbsordning.