DSB

Gem
DSB
RPA Udvikler (Genopslag)

DSB, Taastrup

med interesse for automation teknologier hos DSB.

Er du entusiastisk omkring at arbejde med procesoptimering samt automatisering, og vil du bidrage til et sammenhængende og grønnere Danmark? Så er du måske vores nye kollega…

I DSB Automation leder vi efter en udvikler med solide evner indenfor Robotic Process Automation (RPA) og med interesse for mere komplekse automation teknologier, såsom Machine Learning og AI.

DSB
Gem
DSB Project Safety Manager

DSB, Taastrup

Er du en erfaren, engageret og resultatorienteret Safety Specialist, der håndterer stor kompleksitet? Motiveres du af at skabe resultater i en projektorganisation? Så er du måske vores nye kollega.

DSB leder lige nu efter en Safety Specialist til fremtidens S-bane. Vi søger dig, som har erfaring med at etablere sikkerhedsdokumentation i komplekse tværfaglige projekter.

Din opgave bliver at være programmets bindeled til en række af de enkelte projekter som skal forestå udvikling og levering af de tekniske systemer, som skal muliggøre automatiseringen af S-banen. På programniveau vil de tekniske systemer blive systemintegreret til ét samlet fuldautomatisk system med udgangspunkt i den nuværende S-bane.

DSB
Gem
DSB Driftsledere/disponenter, der kan bidrage til DSB's udvikling

DSB, København

DSB skal over de næste 15 år øge antallet af passagerer markant. Det er ambitiøst, og det kræver, at det er nemt, enkelt og en god oplevelse for passagererne, hver gang de rejser med DSB. Vi har derfor brug for disponenter/driftsledere, der kan styrke danskernes møde med DSB. Vil du være med?

På en typisk hverdag benytter over en halv million danskere DSB´s tog. I vores driftscenter for Fjern- og regionaltrafikken og S-tog er vi en stor gruppe af bl.a. driftsledere/disponenter og informationsmedarbejdere der i fællesskab sørger for at få togene til at køre efter køreplanen. Det er bl.a. driftslederens/disponentens ansvar, at sikre at der er en lokomotiv- og togfører og køreklart materiel til hvert tog og at overvåge trafikken.

DSB
Gem
DSB
Strategikonsulent (genopslag)

DSB, Taastrup

Som vores nye kollega, vil du blive en del af Strategi-teamet – DSB’s interne konsulentafdeling – der er ansvarlig for at udvikle og forankre DSB’s strategi og formål. Vores funktion gør, at vi har en tæt og løbende dialog med direktionen og samarbejder med nøglepersoner på tværs og i alle dele af DSB.

Som Strategikonsulent i DSB vil du primært være med til at løse to typer opgaver:

  • Opgaver relateret til udvikling og implementering af DSB’s overordnede strategi. Dette indebærer blandt andet udarbejdelse af direktions- og bestyrelsesmateriale, strategiimplementering på tværs af områder og facilitering af vores lederforum.
  • Opgaver bestående af at udvikle og lede strategiske projekter inden for specifikke områder. Dette indebærer blandt andet problemidentificering, problemløsning, kvantitativt og kvalitativt analysearbejde, opstilling af anbefalinger m.m.
DSB
Gem
DSB Materielansvarlig - S-tog

DSB, Taastrup

Kan du se dig selv være værkstedschefens tekniske ansvarlige for S-togene?

Som materielansvarlig sikrer og prioriterer vi alle tekniske opgaver – på tværs af DSB’s værksteder i Danmark. Overordnet er vores fokus på materielsikkerhed, at eliminere systematiske materielfejl, øge drift pålideligheden og økonomien på alle togtyper.

Til den opgave har vi brug for en ny materielansvarlig (MA), der igennem et godt teknisk overblik, kan lede samarbejdet med bl.a. Materielteknik, Produktionsgrundlag, Asset Management og S-Tog værkstedet. Dit arbejdssted er Depotvej i Taastrup. Ansvar for langsigtede materieltekniske interesser

Du er værkstedschefens tekniske samarbejdsrådgiver/partner uden personaleansvar. Du koordinerer og prioriterer tekniske tiltag på S-togene i samarbejde med produktionslederne og værkstedschefen.

DSB
Gem
DSB Klargøringsmedarbejdere til Hovedstadsområdet

DSB

Vil du med på rejsen mod det bæredygtige? Og sætter du en ære i at skabe løbende forbedringer og sørge for rettidige tog til vores kunder? – Så er det her job noget for dig!

DSB

Som en af vores nye klargøringsmedarbejdere i DSB, er du med til at levere tog til tiden i et selvstændigt og varieret job. Du vil referere til en Produktionsleder og arbejde på flere typer tog.

Dine konkrete arbejdsopgaver er, at:

  • Klargøre tog, fx fylde diesel på toget og kontrollere mindre fejl
  • Planlægge din dag og følge en arbejdsplan
  • Køre tog indenfor et afgrænset område uden passagerer (fra station til klargøringscenter)
DSB
Gem
DSB
PMO Support

DSB, Taastrup

Motiveres du af at løse forskelligartede opgaver samtidig med at du skaber struktur og retning i en bred vifte af supportopgaver? Du kan nu blive en del af vores engagerede team, og udvikle din erfaring inden for projektsupport og projektledelse.

Som PMO Supporter vil du arbejde på tværs af programmerne ”Nye Vogne” samt ”Nye Grønne Værksteder”, hvor du vil bidrage til projekternes fremdrift samt understøtte projektledelsen i det daglige arbejde.

Projektteamet vil bestå af kolleger med forskellige baggrunde og vores arbejdssprog er både dansk og engelsk. Du vil varetage en bred vifte af styrings- og supportopgaver i de konkrete projekter og i forhold til programmernes overordnede ramme- og styringsgrundlag, men du vil også få ansvar for egne delopgaver afhængig af dine specifikke færdigheder.

DSB
Gem
DSB Fagtekniker (Genopslag)

DSB, Aarhus

Vil du være med til at håndtere og optimere en af Danmarks største Facility Management (FM) kontrakter, i tæt samarbejde med DSB’s FM Kontraktstyringsafdeling, så skal du læse videre her.

DSB Ejendommes Facility Management afdeling søger en Facility Management Fagtekniker med El-teknisk baggrund, som sammen med den fagansvarlige Contract Manager sikrer effektiv og kvalitativ kontraktstyring og hermed bidrager til implementering af vores nye Stationsstrategi.

Du får ansvaret for at sikre at diverse el-og bygningstekniske projekter, primært i Vestjylland, udføres i overensstemmelse med aftalegrundlaget med hensyn til kvalitet, bæredygtighed, økonomi og ikke mindst at kunden hele tiden er i centrum.

DSB
Gem
DSB Salgsassistenter til Rødovre Station DSB 7-Eleven (10-15 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden samtidig med at vi har det sjovt - så er dette jobbet for dig!

Vi søger nye kollegaer, som kan hjælpe os med dag-, aften- og weekendarbejde på mellem 10 og 15 timer om ugen. Det nøjagtige timeantal aftaler vi i fællesskab.

Din hverdag består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik. Du vil yde god service, når du betjener kunderne, og du udfører mange forskellige opgaver, såsom bagning, rengøring, trimning og tilberedning af mad m.m.

DSB
Gem
DSB Butikschef til DSB 7-Eleven Bagsværd Station

DSB

Som vores nye butikschef, har du ansvaret for at løfte salget og det økonomiske resultat gennem fremragende ledelse og godt købmandskab. Du brænder for konceptet, har fokus på den effektive drift, og har en udpræget vindermentalitet.

Dine konkrete arbejdsopgaver er at

  • udarbejde salgsmål og følge op på dem
  • sikre butikken fremstår salgsklar og driftssikker
  • tilrettelægge butikkens daglige opgaver ud fra faste koncepter
  • udvise synlig ledelse af de ca. 6-8 medarbejdere.
DSB