Industriens Pension

Vi er pensionsselskabet for Industridanmark

Alle, der knokler ude ved maskinerne, skal vide, at de har ordentlige pensionsforhold. Det er et ansvar, vi er bevidste om som en af Danmarks største pensionsformuer. Derfor giver vi høje afkast, har lave omkostninger og gør pension enkelt for vores medlemmer.

Hvad end medlemmerne ringer, bruger app’en eller går på hjemmesiden, gør vi os umage for at formidle et svært emne så simpelt som muligt. Og vi udvikler os hele tiden både fagligt og teknologisk for at blive bedre. Fordi vi er et hus, der vil.

Industriens Pension

Vi vil hinanden, uanset hvem du er

Jeg kan altid være sikker på, at den, jeg snakker med, vil mig det bedste, uanset om det er en leder eller en kollega i min egen eller en anden afdeling. Alt, hvad vi laver, gør vi i samarbejde med hinanden.
- Samed, teamleder i Medlemsservice, startede som studentermedhjælper i 2015

Vi har en uhøjtidelig og rigtig god tone på tværs af alle afdelinger, og vi giver hinanden et klap på skulderen, når vi sammen er en succes. Hvis vi har forbedringsforslag, kan vi slet ikke lade være med at dele dem, også på tværs af afdelinger. Og så er diversitet ikke bare en floskel hos os. Vi vil have alles perspektiver med, så vi fortsat kan udvikle os og skabe den bedst mulige vej fremad.

Vi har en kultur, hvor man får lov at blive hørt, og hvor der er god opmærksomhed omkring, at man trives. Hvis man har idéer til at præge sit job eller Industriens Pension mere overordnet, så er det bare at sige til.
- Lene, senior portfolio manager siden 2018

Vi vil sikre din faglige udvikling

Jeg har selv oplevet hurtigt at få ansvar og mulighed for at udvikle mig fagligt. Det er fedt at kunne vokse så meget med mine opgaver og møde sådan en grad af tillid og støtte fra ledelsen.
- Patrick, digitaliseringskonsulent & systemejer, startede som studentermedhjælper i 2015

Hvis du er gjort af det rette stof og har mod på at vokse, så ser vi dig. Vi er gavmilde med kurser og efteruddannelse, fordi vi ved, at dine nye kompetencer kommer os alle til gode.

Vi vil have dig med på holdet
Som ny føler man sig aldrig dum, for alle er villige til at hjælpe. Sådan har omgangstonen altid været her – det bliver modtaget godt, når man spørger om hjælp.
- Charlotte, kunderådgiver inden for forskellige områder siden 2012

Hos os føler du dig værdsat, også efter at velkomstbuketten er sat i vand. Som led i ansættelsen giver vi dig en rigtig god pensionsordning samt gode kantine- og ansættelsesforhold i øvrigt. Og vores indbydende lokaler kunne næsten ikke ligge mere centralt med kun 10 min til både Hovedbanegården, Vesterport og Nørreport.