Alexandra Instituttet A/S

Alexandra Instituttet – i krydsfeltet mellem it-forskning og kommerciel rådgivning

Hos Alexandra Instituttet er vi både forskningsenhed og konsulenthus i ét. Det betyder, at vi samarbejder tæt med universiteterne om at udvikle helt nye teknologier, som bliver brugt i samfundet.

Vi vil være de første til at udvikle og gøre nye teknologier kommercielle. Vi var fx de første i Danmark til at lave en løsning med deep learning til forsikringsbranchen. Vi har også udviklet interaktive gulve til undervisningsbrug.

Brug de nyeste teknologier til at skabe helt nye løsninger

Du får masser af frihed til at deltage i de projekter, som interesserer dig. Og i de stadier, hvor du er bedst. Ofte sidder vi 2-3 på et projekt, og du kan være med til at udvikle lige det, du brænder for, da opgaverne er meget fleksible.

Hos os udvikler man ikke it bag et skrivebord. Innovativ produktudvikling kræver kompetencer fra mange fagligheder, og teknologi skal udvikles efter brugernes behov.
Vi sætter vores teams sammen af specialister, som har kompetencer inden for metodevalg, innovation, design, interaktion, teknologivalg, hardware og softwareudvikling – så vi skal bruge de specialister, der skal til for at skabe innovation baseret på it-forskning.

Vores tværfaglighed er en styrke, som vi udnytter til at skabe innovative løsninger for vores kunder og samarbejdspartnere.

Den bedste idé vinder altid

Vi lever af at skabe løsninger, som ingen andre kan lave. Derfor er de gode idéer og evnen til at udvikle dem vigtige. Og vi vil hele tiden gøre det bedre, så vi udvikler hele tiden nye metoder til at angribe projekterne.

Vores specialister bruger halvdelen af deres tid på R&D-aktiviteter. Det er vores garanti for, at du har den nødvendige forskningsfaglige dybde, som kræves for at rådgive om og udvikle fremtidssikre, digitale teknologier og services.

Siden 1999 har Alexandra Instituttet bundet forskning, virksomheder og slutbrugere sammen med et klart fokus på udvikling af innovativ it. Vi omsætter forskning i it og teknologi til nye produkter og services, som offentlige og private virksomheder kan tjene – eller spare – penge på, og som er brugbare for slutbrugerne. Virksomheder, der arbejder med os, får flere års forspring i forhold til deres konkurrenter, fordi de gennem os får adgang til at anvende den nyeste it-forskning, teknologi og udviklingsmetoder.

Kom med på holdet, hvis du vil guide dansk erhvervsliv sikkert igennem digitaliseringens uendelige udfordringer og udviklingsmuligheder.

Alexandra Instituttet's værdier

Nyskabende

Vi er foran markedet.

Forskningsbaseret

Vi er fagligt helt i front i samarbejde med de stærkeste it-forskningsmiljøer.

Tværfaglig

Vi skaber værdi gennem digitale teknologier, brugere og forretning.

Uvildig

Vi optræder neutralt og tillidsskabende.

Ordentlig

Vi prioriterer ordentlighed – både i det vi gør, og det vi siger.

Vil du udvikle dig med de bedste?

Det er vigtigt, at du udvikler dig, så vi planlægger realistiske karriereveje, hvor du hurtigt bygger på din værktøjskasse.

Så har du en kandidat eller ph.d. inden for it, og kan du kombinere det med kommerciel forståelse? Så vil vi gerne lære dig at kende.

Du kan besøge vores hjemmeside her, og se noget af vores tidligere arbejde her.