Coop Danmark A/S

Vil du være en del af en virksomhed, hvor karrieremulighederne er mange og sammenholdet i top?

Coop er både den største og ældste detailvirksomhed i Danmark. At arbejde i Coop er derfor både præget af historiens vingesus og lysten til at forandre og skabe ny historie. Coop er ejet af vores medlemmer. Det er helt unikt, og i dag har Coop ca. 38.000 ansatte i 1100 butikker fordelt på kæderne SuperBrugsen, Kvickly, Dagli’- & LokalBrugsen, fakta, Irma, Coop.dk/mad og Coop.dk/shopping.

Sammen om bedre mad

I Coop er vi sammen om bedre mad. Vi tror på, at det gode måltid er en kilde til et godt liv og til fællesskab mellem mennesker. Som ansat i Coop bliver du en del af en virksomhed med engagerede kolleger og medlemmer, der brænder for at ændre den danske dagligvarehandel og udvikle den danske madkultur.

Samarbejde er så vigtigt for os, at vi har gjort det til vores navn: Coop kommer fra cooperation, der betyder samarbejde. Vi tror på, at vi sammen er mere end hver for sig, og at vi gennem forskellighed, tillid, engagement og begejstring i fællesskab kan skabe store forandringer i danskernes madvaner.

Dine muligheder

Vores mange typer af butikker betyder, at du har gode muligheder for at finde en hylde, der passer lige præcis til dig. Både når du træder ind i Coop for første gang, og når du efter en periode måske får lyst til at videreudvikle dine personlige og faglige kompetencer.

En karriere i Coop kan gå mange veje. En del af vores kolleger er startet som butikselever eller unge servicemedarbejdere og har gradvist fået nye opgaver og mere ansvar – det gælder også nogle af dem, der sidder med i Coops øverste ledelse i dag.

Medarbejderfordele

Coop tilbyder løn og ansættelsesvilkår, som er konkurrencedygtige i forhold til det øvrige arbejdsmarked, og derudover har vi en række medarbejdergoder.

At arbejde i Coop

På hovedkontoret handler hverdagen om at skabe de bedste forudsætninger for, at vores butikker lykkes. Det er uanset, om man arbejder med fx IT, økonomi, indkøb, markedsføring, HR eller er ansat på et af kædekontorerne. Der er mange forskellige faglige profiler på hovedkontoret – alt fra kontor- og butiksuddannede til akademikere. Hovedkontoret ligger i Albertslund.

I butikkerne handler hverdagen om at skabe en god indkøbsoplevelse for vores kunder, så de har lyst til at komme igen. Det kan fx være ved at sørge for, at der er fyldt varer op, betjene kunderne ved kassen eller kiosken og lave mad i delikatessen. I vores butikker har vi typisk servicemedarbejdere, salgsassistenter, salgsledere, slagtere, bagere, souschefer og butikschefer/uddelere.

På vores lagre handler hverdagen om at få de rigtige varer ud til butikkerne på det rigtige tidspunkt – uanset om man selv kører trucken på lagret eller arbejder med logistik og planlægning. Udover at håndtere varer bruger vores medarbejdere tid på returemballage, transportplanlægning, rengøring, reparation af trucks og andet materiel samt administration. Vi har distributionscentre og lagre i Aalborg, Hasselager, Vejen, Odense, Brøndby, Rønne og Albertslund.

Vil du vide mere?

Så kig ind på vores karriereside, og se om der er en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og ambitioner.

Du kan også læse mere om Coop og værdier ved at besøge om.coop.dk/forside.