Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S er den største detailhandelsvirksomhed i dansk dagligvarehandel med en markedsandel på 42 %.

Coop Danmark har sammen med de selvstændige brugsforeninger en årlig omsætning på cirka 50 milliarder kr. og 40.000 medarbejdere.

Koncernen ejes af Coop amba, som har 1,6 millioner medlemmer.

I Coop kan du arbejde flere forskellige steder:

  • Coops hovedkontor
  • Coop Logistik
  • Kvickly
  • SuperBrugsen
  • Dagli'Brugsen
  • Irma 
  • fakta
  • Coop.dk – Coop Danmarks e-handelsbutik
  • Irma.dk – Irma's netbutik

Sammen om bedre mad:
I Coop er vi sammen om bedre mad. Vi tror på, at det gode måltid er en kilde til et godt liv og til fællesskab mellem mennesker. Som ansat i Coop bliver du en del af en virksomhed med engagerede medarbejdere og medlemmer, der brænder for at ændre den danske dagligvarehandel og udvikle den danske madkultur. 
 
Samarbejde er så vigtigt for os, at vi har gjort til det vores navn: Coop, kommer fra cooperation, som er sammensat af con og opera, der betyder samarbejde. Vi tror på, at vi sammen er mere end hver for sig, og at vi gennem forskellighed, tillid, engagement og begejstring i fællesskab kan skabe store forandringer i danskernes madvaner.

Coop er ejet af vores medlemmer. Det er helt unikt i forhold til andre danske detailvirksomheder. Vi er langt den ældste detailvirksomhed i landet. At arbejde i Coop er derfor både præget af historiens vingesus og lysten til at forandre og skabe ny historie. I Coop bliver du en del af en virksomhed, der har sat præg på danmarkshistorien med f.eks. madpyramiden og danske designmøbler til rimelige priser og som gør en stor indsats for at kunderne kan vælge sundt og ansvarligt.

At arbejde i Coop:
Vi har brug for medarbejdere, der er drevet af stærke idealer, har lyst til at forandre dansk dagligvarehandel og som tør gøre en forskel for vores kunder. Det kan du både gøre i butikkerne, på vores hovedkontor eller vores lager.

En karriere i Coop kan gå mange veje. Mange af vores medarbejdere er startet som butikselever eller unge servicemedarbejdere og har gradvist fået nye opgaver og mere ansvar – det gælder også nogle af dem, der sidder med i Coops øverste ledelse i dag.

I butikkerne handler hverdagen om at skabe en god indkøbsoplevelse for vores kunder, så de har lyst til at komme igen. Det kan f.eks. være ved at sørge for, at der er fyldt varer op og butikken står flot, betjene kunderne i kassen eller kiosken eller lave mad til kunderne i delikatessen. I vores butikker har vi typisk servicemedarbejdere, salgsassistenter, salgsledere, slagtere, bagere, souschefer og butikschefer/uddelere.

På hovedkontoret handler hverdagen om at skabe de bedste forudsætninger for at vores butikker lykkes. Det er uanset om man arbejder med f.eks. IT, økonomi, indkøb, markedsføring, HR eller er ansat på et af kædekontorerne. Der er mange forskellige faglige profiler på hovedkontoret – alt fra kontor- og butiksuddannede til akademikere. Hovedkontoret ligger i Albertslund.

På vores lagre handler hverdagen om at få de rigtige varer ud til butikkerne på det rigtige tidspunkt - uanset om man selv kører trucken på lagret eller arbejder med logistik og planlægning. Udover at håndtere varer fylder returemballage, transportplanlægning, rengøring, reparation af trucks og andet materiel og administration også i hverdagen. Vi har distributionscentre og lagre i Aalborg, Hasselager, Vejen, Odense, Brøndby, Rønne og Albertslund.