Coop Danmark A/S

Gem
Coop Danmark A/S Kontorelev i Coop - start din karriere hos os

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du have en alsidig kontoruddannelse i hovedstadsområdet og i hjertet af dansk detailhandel? Så er det måske dig, der skal være en af Coops nye kontorelever.

Som kontorelev med speciale i administration kommer du godt fra start i din karriere. Hos os i Coop giver det mening at lægge vægt på, at du udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb med 8 ugers skoleophold på Unord i Lyngby sammen med andre Coop-elever.

Som kontorelev på Coops hovedkontor i Albertslund kommer du rundt i 2 forskellige afdelinger (fx indkøb, digitale medier, HR og marketing) under uddannelsen. Du deltager i afdelingernes daglige arbejdsopgaver, og en stor del af dit arbejde består af kontakt til vores butikker og leverandører, samt tværgående administrative opgaver.

Gem
Coop Danmark A/S Strategikonsulenter (med forskellige profiler) søges til Coops Strategi- og transformationskontor

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du udvikle dig fagligt og personligt imens du er med til at præge den strategiske dagsorden i en af Danmarks største virksomheder i tæt dialog med direktionen og samarbejde med forretningen? Så har vi en unik mulighed til dig!

Vores primære opgaver er at supportere direktionens agenda, drive Coops tværgående strategiske ambitioner, fungere som intern konsulentafdeling samt at skabe talentudvikling til Coops bredere forretning. Vores vigtigste stakeholders er direktionen og resten af koncernledelsen.

Dine arbejdsopgaver vil derfor være varierede og alsidige, og du vil komme til at beskæftige dig med blandt andet:

 • Udvikling og implementering af strategiske projekter, der er kritiske for vores position i markedet
 • Analyser af strategiske problemstillinger/udvikle strategier for vores kommercielle områder
Gem
Coop Danmark A/S Strategikonsulent (og højre hånd for vores COO) til Coops Strategi- og transformationskontor

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du udvikle dig fagligt og personligt imens du er med til at præge den strategiske dagsorden i en af Danmarks største virksomheder i tæt dialog med direktionen og samarbejde med forretningen? Vil du prøve kræfter i rollen som betroet sparringspartner for vores Chief Operational Officer (COO) og direktionsmedlem, Per Thau. Så har vi en unik mulighed til dig!

Du vil blive en del af et ambitiøst og engageret team bestående af tidligere konsulenter fra førende konsulenthuse, som vil tage en aktiv del i din udvikling ligesom teamet prioriterer et stærkt socialt sammenhold.

Vores primære opgaver er at supportere direktionens agenda, drive Coops tværgående strategiske ambitioner, fungere som intern konsulentafdeling samt at skabe talentudvikling til Coops bredere forretning. Vores vigtigste stakeholders er direktionen og resten af koncernledelsen.

Gem
Coop Danmark A/S Projektleder - Dagli'Brugsen og Coop Amba

Coop Danmark A/S, Albertslund

Kan du se dig selv i en nyopstartet projektorganisation, hvor I sammen skal arbejde med at skabe en effektiv forretningsmodel for Coops mindre butikker? Er du god til at arbejde med komplekse sammenhænge, og parat til at stå på ølkassen i små lokale samfund?

Projektorganisationen har reference til Drifts- og Udviklingschefen i Dagli’Brugsen, og består udover Drifts- og udviklingschefen, af 2 projektledere, samt ad hoc-projektmedlemmer fra Coops øvrige funktioner, samt fra de selvstændige Brugsforeninger.

Nogle af de væsentligste opgaver vil være:

 • Ansvarlig for ”koncept”-beskrivelser (modeller, organisation, varer, butikslayout)
 • Ansvarlig for indsamling af empiri, samt procesbeskrivelser
 • Ansvarlig for opsætning og initiativtager til dialogmøder, borgermøder, projektmøder og projektledelse heraf
Gem
Coop Danmark A/S Nonfood konsulent til kvalitetssikring og projektledelse af ansvarlig leverandørstyring

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for kvalitetssikring og CSR? Og er du struktureret, detaljeorienteret og trives med bred berøringsflade i din hverdag? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en kollega som er struktureret, detaljeorienteret og har en systematisk tilgang til at løse opgaverne. Det vil yderligere være en stor fordel, at du er proaktiv og stærk til at kommunikere og har lyst til at være opsøgende og i kontakt med mange kollegaer om mange forskellige emner. Du trives også i drift og i en hverdag, hvor vedligeholdelse og udvikling af vores processer for kvalitetssikring og ansvarlig leverandørstyring er i centrum.

Som nonfood konsulent til kvalitetssikring og projektledelse af ansvarlig leverandørstyring, vil en nøgleopgave bl.a. være at implementere gældende lovgivning indenfor kvalitet og sikkerhed for nonfood.

Gem
Coop Trading
Nordic Sourcing Group Assistant til indkøbsteam

Coop Trading, Taastrup

Brænder du efter at være bindeled imellem varer og indkøber i en globalt agerende indkøbsorganisation, så læs videre her…

Coop Trading er en nordisk indkøbsorganisation, der på vegne af Coops butikskæder i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og SOK i Finland forhandler nordiske aftaler og udvikler varer til vores egne varemærker (EVM). Vores fælles EVM portefølje omfatter både food og daily nonfood produkter inden for mærkerne: Xtra, Coop/Rainbow og Änglamark.

Nogle af de opgaver, du vil komme til at arbejde med, vil være:

 • Vareindmeldelse til de fire kunder – Coop i de nordiske lande
 • Behjælpelig med udarbejdelse og opdatering af Product and Price list (PPL) til vores fire kunder
 • Udarbejdelse af leverandørkontrakter
Gem
Coop Danmark A/S HR-forretningspartner

Coop Danmark A/S, Albertslund

Brænder du for HR og har du succes med at bedrive HR, som gør en forskel i forretningen? Har du blik for detaljen samtidig med, at du holder fokus på retningen og målet? Så har vi måske jobbet til dig!

Til support af forretningsområderne på Coop Servicekontor i Albertslund, leder vi efter en HR-forretningspartner, hvor din opgave bliver at supportere forretningen i at realisere strategien og nå målene gennem udvikling af organisationen samt effektiv levering af HR-drifts- og basisydelser.

Vi tilbyder således en stilling, der giver mulighed for at arbejde med HR i et operationelt, taktisk og strategisk perspektiv i en af Danmarks største virksomheder.

Gem
Coop Danmark A/S
Nordic Buyer til Private Brand Sourcing i Coop Trading

Coop Danmark A/S, Taastrup

Har du interesse for international sourcing på FMCG-området, og brænder du for at udvikle dig selv inden for indkøb af Private Brands til de nordiske forbrugere? Hvis du har talentet og tilhørende ambitioner, så er dette en unik mulighed for at gribe en nyoprettet udviklingsstilling hos den største aktør indenfor Private Brand dagligvareprodukter i Norden.

Som Nordic Buyer i afdelingen Fresh, Frozen & Indulgence vil du få reference til Teamleader og Nordic Senior Buyer, og du vil indgå i et engageret team, der brænder for at udvikle kategoriens produkter og generelt godt købmandskab. Du kommer til at arbejde tæt sammen med øvrige Buyers, Planners, Assistant, designere, kvalitetsansvarlige, vores nordiske partnere samt leverandører i hele verden og du kommer til at administrere et spend på +200 millioner Dkr.

Gem
Coop Danmark A/S
Coop Trading søger produktspecialister til fødevarer

Coop Danmark A/S, Taastrup

Coop Trading er en nordisk indkøbsorganisation, der på vegne af Coops cirka 4.500 butikker i henholdsvis Sverige, Danmark, Norge og Finland forhandler nordiske indkøbsaftaler og udvikler vores sortiment af private brands (Xtra, Coop/Rainbow og Änglamark).

Vi er en dynamisk organisation og en attraktiv arbejdsplads i konstant udvikling. Vi er godt 120 medarbejdere med arbejdsplads i Taastrup, 9 i Valencia i Spanien og har samarbejdspartnere i alle nordiske lande. Vi sætter medarbejdertrivsel højt og er glade for, at vi er, og igennem mange år har været, en del af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Kvalitetsafdelingen, QA, søger produktspecialister til at varetage kvalitetssikring af fødevarer, herunder at teste varer, sikre dokumentation og udarbejde mærkning. QA består af 20 kompetente og engagerede produktspecialister, hvoraf 15 arbejder med fødevarer.

Gem
Coop Trading
Nordic Strategic Buyer til Nordens største indkøbsorganisation

Coop Trading, Taastrup

Har du interesse for international sourcing på FMCG-området, og brænder du for at udvikle dig selv inden for indkøb af Private Brands til de nordiske forbrugere?

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Udarbejde kategoristrategi for tildelte (sub-)kategorier og planlægge sourcing-initiativer på baggrund heraf, herunder tilvejebringelse af data og analyser som udgangspunkt for prioritering af initiativerne
 • Rådgive forretningsområder i forbindelse med udviklingsprojekter og indkøb generelt
 • Gennemføre leverandørforhandlinger, herunder indsamle informationer om forretningsområders behov, udarbejdelse af kravspecifikationer, planlægge og gennemføre forhandlingsforløb, udarbejdelse af rammeaftaler samt sikre overlevering og information til relevante driftsfunktioner/operationel support